Selam arkadaşlar. Nerdeyse ramazan ayı girdiğinden bu yana dvd araştırıyorum sitenizde. Ama inanın girdiğime gireceğime pişman oldum. Biri philips diyor biri profilo'nun voxline diyor diğeri sony diyor. Bana adam akıllı kullanabileceğim bir divx li dvd önerirseniz sevinirim. Bütçem 150-200 ytl arasıdır. Birde vestel malını önermeyin 1 sene önce divxli 180 ytl ye aldım sonra 90 liraya zor sattım. Bir işe yaramıyor ağır çalışıyor. ses gürültü geliyor. iki defa servise gitti motorun bazı yerleri ve cd rayı değişti ama aynı makina aynı makina eskisi gibi sorun devam etti. Bu nedenle vestele karşı çok asabiyim Adam gibi bir mal çıkarsın. Aldığım Dvd yi de elektronikçi bir abi önermişti sınıfında tek diye. Şimdiden görüşleriniz için sağolun arkadaşlar bu forumda emeği geçenlerden de Allah razı olsun. Ha birde benim creative t7700 hop. seti (7+1)var buna uygun dvd player varsa sevinirim.
Ben Philips'in bir modelini kullanıyorum çokta memnunum. Divx'li ancak alalı iki sene oldu şimdi onun yerine hdmi bağlantılı olanlar çıktı... Şimdi onlardan birisini almak istiyorum. Eğer ev sineması kullanıyorsan ve LCD almayı düşünüyorsan ileriye dönük bir şey al
Bilader bilgi için sağol. Fakat o kadar çok dvd varki hangisini alacam bilemedim. Birde dvd hakkında fazla bilgim yok. Bir vestel aldım tadım tuzum kaçtı. Bana arkadaş şu modeli al başın ağrımaz diyeceğiniz birşey olsun. Benim 51 ekran tüplü yeni tv. num var. ve lcd falan almayacam alamamda. Çünkü evlenecem para lazım Ama dvd ileriye dönük olsun dedim. Tabi bütçeyi fazla zorlamadan
Voxline al. LG 8761 veya LG 9743 de olabilir. Süper cihazlar bunlar.
Fakat LG lerin tek dezavantajı var. Analog çıkışlarda DTS yok. Bahsettiğin sistemi bağladığında DTS ses çıkmaz. Eğer DTS ye önem veriyorsan LG lerin yanına bir de AV Receiver alman lazım.
Fakat evlenecem diyorsun. O da zor.
topaz42 verdiğin bilgiler için çok sağol. Sadece son bir sorum olacak Lg lerin kumandasında ses butonu yok ondan lg almayacam. philips in son çıkardığı 5960 modeli var onu düşünüyorum. yok voxline ile aynı dersen voxline alcam yok philips dersen ona yönelecem. birde benim hop. iş görür değil mi bu iki dvd de. Tekrar sağolun.
quote:
Orjinalden alıntı: bozkırlı1983
topaz42 verdiğin bilgiler için çok sağol. Sadece son bir sorum olacak Lg lerin kumandasında ses butonu yok ondan lg almayacam. philips in son çıkardığı 5960 modeli var onu düşünüyorum. yok voxline ile aynı dersen voxline alcam yok philips dersen ona yönelecem. birde benim hop. iş görür değil mi bu iki dvd de. Tekrar sağolun.
Philips kuşkusuz Voxlineden daha kaliteli. Fakat parça olarak kaliteli. DivX seyretme işine gireceksen DVD Player biraz daha kaşarlı olacak. Yani ucuz olacak. Pahalılar sorun çıkartabiliyor.
Elindeki ses sistemi iş görür.
PHILIPS DVP-720SA bulabilirsen başka bir tercihin olmasın
arkadaşlar ben philips 5960 da karar kıldım onu alacam fakat kafama takılan av receiver nedir? şimdi av receiver alırsam mesela akaı nın 350-400 ytl arası var ben bununla creative 7+1 hop. bağlayınca 7 sinden ses mi alacam veya dahamı güçlü olacak hop. yada bana av receiver gereksiz mi? Görüşlerinizi bekliyorum sağolun
PHILIPS - LG.
quote:
Orjinalden alıntı: technician77
bızdede bundan war
quote:
Orjinalden alıntı: technician77
ya çok eski bir ürün bu her türlü desteği var sorunsuz ama divx in versiyonları veya xvid qpel gmc filmleri gösterebiliyor mu kopya dvd cd okuması nasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme