Şimdi Ara

Laptop'a CD takınca CD-ROM'dan çok kötü ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kendime bir oyunun eklenti paketini aldım, yalnız CD'yi takınca çok kötü ses çıkıyor ama bilgisayar CD'yi okuyor. Diğer CD'lerde böyle bir sorun yok sessiz bir şekilde çalışıyorlar. Yapabileceğim bir şey var mı? CD bilgisayara zarar verir mi? Yoksa CD'de mi bir sorun var? Daha laptopumu alalı 1 yıl oldu bozulsun istemiyorum.

• aynı sorun... inanılmaz yüksek seste cızzzzz diye çok rahatsız edici bi ses geliyo cd roomdan değil hoperlörden de nasıl çözeriz?
  • @Pati07
    Taktığın cd hasarlı olabilir ve bu yüzden ses çıkarıyor olabilır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrinc3

aynı sorun... inanılmaz yüksek seste cızzzzz diye çok rahatsız edici bi ses geliyo cd roomdan değil hoperlörden de nasıl çözeriz?

Ses ayarlarından sesleri kısarak dene hangisi sorun yapıyorsa sesini kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Sorun yok Cd rom veya Dvd rom ların bazıları cd seçer o tip sorun değil dediğim gibi cd seçiyor
    Bendede masa üstü var asus marka DVD yazıcı var son derece memnunum çoğu hatta şu ana kadar okuamdığı cd yok fakat anakrt dvd cd si var inanırmısın onu takınca oda da duramassın sanki matkapla çalışıyorlar içerde:) ama sadece o cd de yapıyor yani demem o ki sıkıntı yapma bende çözüm olarak dvd nin ımage ını aldım başka cd ye yazdım veya o imajdan kuruyorum bu tip bir çözüme gidebilirsin sorun yok yani anlayacağın
    İyi forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.