Şimdi Ara

DVD Player Okuyor PC Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Ders CD lerinden oluşan 30 kadar DVD var bunların hiç birini herhangi masaüstünde veya laptop'da açamıyorum dvd içerisine girdiğimde içi tamamen boş görünüyor fakat özelliklerde dolu gösteriyor bunun aksine herhangi bi DVD playerda açılıyor bunun nedeni nedir ve bu sorunu nasıl çözebilirim çünkü bana laptopda çalışması önemli yanımda taşıyacağım için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senpati -- 5 Ağustos 2012; 22:54:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senpati

Arkadaşlar Elimde Ders CD lerinden oluşan 30 kadar DVD var bunların hiç birini herhangi masaüstünde veya laptop'da açamıyorum dvd içerisine girdiğimde içi tamamen boş görünüyor fakat özelliklerde dolu gösteriyor bunun aksine herhangi bi DVD playerda açılıyor bunun nedeni nedir ve bu sorunu nasıl çözebilirim çünkü bana laptopda çalışması önemli yanımda taşıyacağım için...

DVD o şekilde yazılmış olabilir çünkü amaç kopyalanmasını engellemektir..

Sadece Dvd oynatıcılardan izleyebilirsiniz..
  • bunun hiçbir yolu yordamı yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senpati

bunun hiçbir yolu yordamı yokmu?

Sanmıyorum başka forumlar çözüm yolu varmı bilemem.
  • Dvd Shrink le bir dene dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Dvd Shrink le bir dene dostum

Harbiden neden boş gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Hiç başıma gelmedi ama dvdshrickin görmesi lazım %90 dvdde sorun yoksa kopyalama engellemyeyle alakası yok çünkü elimde orjinal dvdler var kopyalama engelleme var ama anydvd vasotasıyla kopyalanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 6 Ağustos 2012; 17:21:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Hiç başıma gelmedi ama dvdshrickin görmesi lazım %90 dvdde sorun yoksa kopyalama engellemyeyle alakası yok çünkü elimde orjinal dvdler var kopyalama engelleme var ama anydvd vasotasıyla kopyalanabiliyor

Benim başıma geldi Cd bozuktu..

Kopyalama engellemek için olabilir sonuçta eğitim CD'leri

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim başıma geldi Cd bozuktu..

Kopyalama engellemek için olabilir sonuçta eğitim CD'leri

Valla olabilir arkadaş bir dediğim programla denesin

• quote:

Dediğim programı da indirdim kurdum fakat NO CD diyo görmüyor yani cdnin içeriğini Bu cdler eğitim cdlerinden kopyalama yapılmış zaten elimdekiler orjinal değil zaten çıldıracam ya hiç bi pc görmüyor :(
  • Tamam hallettim arkadaşlar Nero Media Hub Programı Açtıı yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.