Şimdi Ara

DVD Player önerisi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün TeknoSa Mağazasından Philips Dvd Player satın aldım eve geldiğimde ürünün açılmış ve kullanılmış olduğunu farkettim. Ürünü açılmamış bir ürün ile değiştirmeye gittiğimde, mağazadaki o modeldeki tüm dvd playerların kutusunun açılmış ve kullanılmış olduğunu gördüm. Orada ilgilenen elemanlar ile konuştum ve ürünlerin başka bir mağazadan geldiğini söylediler. Arıza olduğunu düşündüm ve tabi ürüne güvenim kalmadı, geri iade ettim ve paramı geri aldım.
    Eğer bilginiz varsa güzel bir Dvd Player önerirmisiniz? Fiyatı 125-130TL yi geçmezse sevinirim. Birde USB 2.0 destekli ve HDMI girişli arıyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsand789 -- 8 Ağustos 2010; 19:45:27 >

• Darty'de 119 liraya Philips Dvp 3360 var.. Hdmı kablo hediyeli... Mododifiye yazılım ile harika oluyor...
    Yeni çıkan modellere uzun zamandır modifiye yazılım çıkmıyor.. Orjinal yazılımla divx altyazıları iyi değil.. soluk ve grimsi çıkıyor..
    Philips modifiye yazılım olan modeller...
    http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php

Bir de LG 492 H modeli var.. Güzel divx player ama; tek kusuru 34 harften sonra eksik harf gösteriyor ve kalimeyi bölüyor.. modifiye yazılımı yok malesef..
    Onun için bu modeli iade etmiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Ağustos 2010; 3:58:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.