Şimdi Ara

DVD-R okuma hatası ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield 2142 oyununun dvd'si elime geçti . ama anlamsız bir şekilde hata veriyor. başka makinelerde denedim onlarda açılıyor sorunsuz bir şekilde .acaba sorun ne olabilir.

• dvd-rom sorunlu sanırım.bende bazı dvdleri dvdromda çalıştıramıyorum.ama dvd-rw'mde çalışıo ne hikmetse.
  • her dvd okuyucu her dvdyi okuyamaz..dvd seçme denen bir kavram var..seninki bu galiba
  • dostum dvd de 1. format ve 2. format diye bir olay var mesela kendi yazdıgın dvdyi kendi ilgisayarında göremeyebilirsin ama başka bir bilgisayarda görebilirsin bunun tam olarak acılımı şudur : ORJİNAL OLMAYAN DVD veya CD yi okumam ben demek istiyor aptal aletler. daha dogrusu şirketlerin izlediğin orjinal cdleri ve dvdleri korumaya karşı geliştirilmiş bir politikadır bu.
  • Kullandığın işletim sistemi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_maister

dostum dvd de 1. format ve 2. format diye bir olay var mesela kendi yazdıgın dvdyi kendi ilgisayarında göremeyebilirsin ama başka bir bilgisayarda görebilirsin bunun tam olarak acılımı şudur : ORJİNAL OLMAYAN DVD veya CD yi okumam ben demek istiyor aptal aletler. daha dogrusu şirketlerin izlediğin orjinal cdleri ve dvdleri korumaya karşı geliştirilmiş bir politikadır bu.

olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_maister

dostum dvd de 1. format ve 2. format diye bir olay var mesela kendi yazdıgın dvdyi kendi ilgisayarında göremeyebilirsin ama başka bir bilgisayarda görebilirsin bunun tam olarak acılımı şudur : ORJİNAL OLMAYAN DVD veya CD yi okumam ben demek istiyor aptal aletler. daha dogrusu şirketlerin izlediğin orjinal cdleri ve dvdleri korumaya karşı geliştirilmiş bir politikadır bu.

ilk defa geldi bu başıma..

ama orjinal cd kullanmadığım bir ilk değil.

işletim sistemi:windows xp sp2

DVD-RW : LG GS-4167B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissimo61 -- 25 Ekim 2006; 22:53:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim dikkatimi birde hata çekti . diyorki windows okuyamıyor dvd-rw ile ilgili bir sorun olsa öle demezmiydi.
  • Benim DVD-RW dede aynı sorun var aynı hatayı alıyorum.
    Kendi yazdığı VERBATIM dvd-yi okuyamıyor ama başka bilgisayarlarda sorunsuz okunuyor.
    NEC3550A
  • Bu Dvd olayına aklı eren varsa yeni bir topic açsında herkesi bir aydınlatsın..Benim Dvd'de bazı orj.dvd leri okumuyor,copy okuyor..Anlamadım gitti ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.