Şimdi Ara

DVD-Rip, BRRip farkı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
77.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şöyle anatayım. İrfanwiev vardır çoğunda. Büyük boyutlu bir resmi alıp 700x536 boyutuna indirgerken seçeneklerden kaliteyi muhafazayı seç. Resim küçülecektir fakat mb değeri eskisine yakın kalacaktır. Birde normal küçült.

Boyutları aynı olmasına karşın mb leri farklı. Ona rağmen gözle görülür baris kalite farkı vardır. Buda öyle birşey işte. Sırf enlem ve boylam değerleriyle kaliteyi kıyaslayamassın. Format ve haçim denen meret çok şey değiştiriyor.
  • 720x304 br rip nasıl oluyor onu anlayamadım?? ben 720p rip indiriyorum ve bunların bile çözünürlüğü 1280*530 falan. dvd'den ripleyip adını br rip koymuşlar
  • Hertürlü BRRip akar on numara görüntü.
  • beyler tenzin diye rip var. örnek midnhtinparis 599mb 1280x720 ayni 720p çözünürlüğünde riplenmiş. normalde .mkv ler bile 3gb yada 4.7gb oluyordu. yen ibir teknik mi gayette akıcı takılma olmuyor...
  • bbrip var 1.5 gb brrip var 9gb her ikiside 1080p kalite farkı görüntüdemi yoksa ses ve menülerdemi?
    ayrıca bluray mp4 birde blue ray mkv var hangisi iyidir......

benim dvd mp4 ve mkv açmıyor avi xvid ve dvdrip açıyor eski biraz ancak yüksek görüntü kalitesi istiyorum sonu bu uzantılardan olan var mı? yada satan var mı?
  • 500 MB 720P de var AC3 sesli bende onları indiriyorum tenzin.
  • Bilenler bana Türkçe dublaj 1080p tercihen Bluray rip mkv leri indirdiği site adresini özel mesaj atabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
  • bende casper pc var 3d 1080p filmler izleyebilirmiyim ekranım 22 inc
  • mp4 uzantılı bluray mi mkv uzantılı bluray mi iyidir.......orjinal görüntü gibi olan hangi bluraylardir.....bluraylara türkçe altyazı ekleniyor mu, mesela dvdriplere aynı dosyaya koyuyoruz isminide aynı yazıyoruz oluyorbuda öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

düşük boyutlu 720p filmlerde var (500-800 mb arası). krsnteam ve arnt üstadlarınki bunlar. dvdrip den daha kaliteli oluyor gibi geldi bana (çözünürlük 1280x544) ve 4 5 gb 720p filmlerde var acaba ne farkı var bu 800 mblık 720p ile 4 5 gb lık 720p lerin?

DVD-Rip, BRRip farkı

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Bilen yok mu aranızda? Hdd'de fazla yer kaplamasın diye mümkün olduğunca az boyut kaplayanları ( ort. 1 ile 3 gb arası) indirmeye çalışıyorum ama acaba hata mı ediyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

beyler tenzin diye rip var. örnek midnhtinparis 599mb 1280x720 ayni 720p çözünürlüğünde riplenmiş. normalde .mkv ler bile 3gb yada 4.7gb oluyordu. yen ibir teknik mi gayette akıcı takılma olmuyor...

Evet kendisi arkadaşımdır o boyuta birde iki ses sığdırıyor harika biri.
  • 660 MB'a 1280x544 film olmaz, olursa rezil gibi olur. Önce Thor'un şöyle 4- 5 GB'lık adam gibi riplenmiş bir versiyonunu açıp yarım saat seyredin, sonra tam orta yerinde kapatıp bu 660 MB'lık ile aynı noktadan devam edin, farkı görürsünüz.

Bu 500 - 600 MB'lık 720p'leri görünce benim aklıma 200 TL'ye satılan Full HD kameralar geliyor. Veya 8 MP kameraya sahip cep telefonları.
  • Siz bir tenzin ripi izleyin, 650 MB 720P çift dil sonra bunları konuşalım.
  • Pc'den izliyor isen 720p Yify indireceksin direk çok kanallı ses sisteminden izleme bagımlıgınız yoksa. Hd tvleri bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Siz bir tenzin ripi izleyin, 650 MB 720P çift dil sonra bunları konuşalım.

Tenzin ripi bulunmuyor artik nette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yift te güzelde illede tenzin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenzin candır, çok iyi iş çıkarıyor...
  • arkadaşlar bu nedir

Anamorphic Tekniklerle Ripleme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.