Bildirim
DvD RoM'suz driver tukleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam h 97 nin içinden çıkan cd driver cd si yanlışım olmasın bence parçalrın içinden çıkan driverleri kurmak hata olur ilk çıkan driverleri veriyorlar parçaların sitesine gir orda en son güncel driverler oluyor onları indir kur daha iyi olur daha fazla performans elde edersin
not:bence format atmadan önce anakartın sitesine gir bios güncellemesini bul güncellemeyi yap pc ondan sonra ne yapaçaksan yap -
laptop aracılığı ile cd'deki dosyaları flash belleğe kopyalayabilirsiniz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
laptop aracılığı ile cd'deki dosyaları flash belleğe kopyalayabilirsiniz.
cmd ile xcopy kullandım olmadı. şimdi normal kopyalıyorum. 2mb/s ilerliyo bi 20dk alıcak. bi de oyle denicem
bios guncellemeyi yaptım az once.
@arda t9c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangalyurekli -- 25 Ağustos 2014; 1:46:06 > -
Anakartın yanında gelen o DVD'nin içinde kesinlikle Windows çıkmaz. Windows'u ayrı almalısınız. O Windows 8.1 Ready ifadesi anakartın Windows 8.1'in tüm özelliklerine uyumlu olduğunu gösterir. Yani "Windows 8.1 için hazır" gibi bir anlama gelir. Anakartınızın DVD içeriğini kopyalamanıza gerek yok. Anakartınızın sitesine girip en güncel olanları indirin. DVD içerisindekiler daha eskidir. Eski sürücü bazen sıkıntı yapıyor.
Eğer anakartınız Asus H97M Plus ise şuradan kuracağınız işletim sistemini seçerek uyumlu sürücüleri indirebilirsiniz:
http://www.asus.com/tr/Motherboards/H97MPLUS/HelpDesk_Download/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X