Şimdi Ara

Dvd-rom u taşınabilir yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 senedir kullandığım acer marka notebook'um bizim çocuğun haşin saldırıları neticesinde neredeyse kullanılamaz hale geldi :)
    Klavye, monitör vs bayağı problemli. Tamir ettirmektense bir netbook almayı düşünüyorum.
    Ben şimdi kullanılabilir olan harddisk ve dvd rom u nasıl taşınabilir yapabilirim onu sormak istiyorum.(Netbook için kullanacağım)
    Yani sonuçta bunlar bir port vasıtasıyla anakarta bağlılar. Bunları usb ye çevirecek bir ara bağlantı kablosu var mıdır, veya hangi yolla taşınabilir hale getirebilirim?
    Konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak80li -- 22 Şubat 2011; 9:10:15 >

• Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
    Çöpe gitmesin istiyorum bilgisayar..
  • Evet var.
    DVD kutusu alacaksın. Harddiskleri taşınabilir harddiske çeviren kutulardan var ya onların cd/dvd versiyonları için olanlardan var.

Ancak hardisk için de aynısını yapabilirsin. Ancak bunları sadece lazım olduğuı zaman kullanman yararlı. Yoksa hantal bir görüntü oluşturacaklar.

http://www.hepsiburada.com/Liste/everest-hd3-351-usb30sata-35-cddvd-kutusu/ProductDetails.aspx?productId=bd100384&categoryId=813

bu pahalı gibi usb 3 lü falan anma daha ucuz bişi bulabülü belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.