Şimdi Ara

Dvd rw bozuk yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın dvd rw ı büyük boyutlu dvdleri bozuk yazıyor , 4.7 gb lık dvd-r ye 4.35 gb lık, 3.5 gb lık
    yada buna yakın verileri bozuk yazıyor okunmuyor bu her zaman olmuyor yani bazen aynı büyüklükteki dosyaları sorunsuz yazarken bazen
    bozuk yazıyor dvd sürücü, dosya içinde fazla dosya içeriyorsa yada dosya büyükse genelde böyle oluyor, bilgisayarın
    performansı düşük acaba bundan kaynaklanabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

özellikler

sistem : win 7 ultimate 32bit
    işlemci : amd sempron 145 2.8ghz
    ram : 2gb ddr3
    optik sürücü : samsung dvd rw
    psu : bross atxc-230
    anakart : ecs mcp61m-m3
    ekran kartı : geforce 9500gt
    hdd : 250g samsung sata, 250gb wd sata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle1234 -- 17 Şubat 2013; 5:44:52 >

• Merhaba bilgisayarınız iyi görünüyor fakat dvd sürücüden kaynaklanan bir durum sözkonusu sanırım. En son benim laptop cd-dvd ne okur ne yazar olmuştu :D bende tamamen açıp temizlemiştim, gözünü kolonyalı bezle filan sildim düzeldi. zaten 3000 yazım a kadar filan garanti edilebiliyor sanırım, siz o kadar dvd yada cd yazmış olabilirmisiniz? belki ömrü tükenmiştir :)
  • böyle çoklu yazımlarda çoğunda seninkine benzer olaylar yaşanır zaten, bence bunuda belirli boyutlarda rarlayarak atabilirsin, 6000 resim yerine 60 part rar hem daha kolay yazar ve daha rahat okur kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.