Şimdi Ara

52X HIZLI CD YAZICI NEDEN 16X HIZLI YAZAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 52 X 32X 52 cd yazıcıyı yeni kullanmaya başladım. Memnunum. Problemsiz bir şeklide çalışıyor. Hızı falan da gayet güzel.

Yalnız bi konuya takıldım. Kullandığım program Nero 5 (Cd Yazıcının kutusundan çıktı). Cd yazıcının yanında gelen cdye yaptım ilk denemeyi 52X hızla gayet güzel 2 dakikada yazdı.
    Daha sonra denemek için MDA markalı boş bir cd aldım fakat buna 16X yazdı. Tekrar aynı cdye deneme yaptım gelen seçeneklerde en fazla 16X gösteriyordu. Cd'nin üzerinde 52X diye bir ibare olmasına rağmen.

Bu konuda ayrıntılı bir bilgim yok, acaba cd'den cd'ye yazma hızı fark edebilir mi.

• <font face='Tahoma'>Bu da satış yapmak için uğraşan mağzaların çirkeflikleri .. pfflike </font id='Tahoma'>
  • Aynı olay benimde başıma geldi.ben itspeed markalı boş bir cd aldım.cd'nin üzerine 52X yazıyordu.eve geldim.birde ne göreyim.cd 8X miş.yani anlayacağın gibi ucuz boş cd almayacaksın.alacaksan NT,Sony,TDK,philips,samsung gibi markalardan al.hiç bir sorun çıkmaz.
  • Beşiktaştan Sinanpaşanın enüst katında DMS diye bir firma var oradan aldım boş cdleri.
    adam bir de "abi sen bunu al en iyilerinden biri bu" dedi. Sonuçta büyük bir problem değl (10 tane almıştım) Yazmasına yazıyor en azından.
    Kötü olan şu: güveniyorsun insanlara al işte bu da sonucu.
  • princo oneririm bos cd olarak..
    56x yazıyor cdnin uzerinde..
    samsung writerimda canavar gibi yazıyor 52x de..
    suana kadar sorun yasamadım...
  • Princo ya +1
    Adroit de olabilir.Orta kalitededirler....
  • mesele soyle anlatayim sana

52x24x52x olan bir cd yazici

52x ile okur
    24x ile yazar
    52x ile tekrar okur.. boyle bi teknoloji
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili soulfly yazdıkların konusunda bilgim var. (yaklaşık 15 yıldır bilgisayar kullanıyorum) Ben işyerimde Mac/G4 kullanıyorum writer üzerinde kopyalayacağım dosyayı tutup cdye atıyorum hemen kopyalıyor doğrulamasını yapıyor bugüne kadar bakmadım cdlere kaç hızla kopyaladığına. Program falan da kullanmıyorum. Sürükle bırak mantığıyla kopyalıyor.

PC de ise ilk defa Nero programıyla deneme yaptım. yanlız merak ettiğim boş cd satan adamın bizi kek yerine koyup koymadığı. Farklı cdlerde farklı yazma oranları olup olmayacağı. PC de fazla cd yazma ile haşır neşir olmadığım için böyle cdler arası fark oluyor mu Nero falan kullanmamıştım acaba programla ilgisi var mı yoksa cd mi problem var onu merak etmiştim.
    52x hızla yazabilirsin diye sattığı cd 16x ile neden yazar...
  • Princo bence şişirilmiş balon 100 lerce CD yazdım şu ana dek kullandıklarımın en sorunsuzu memorex hem üstünde yazan hızla yazabiliyorsun, hem de CD nin içinde hata oranı nerdeyse sıfıra yakın
  • Sorun su nero programını kullandıgın zaman bazi writerlar bazı cd lere yuksek hizda yazmıyorlar.(Anladıgım kadarıyla)
    Bende Asus marka 40x12x48 writer var.
    Gayet kaliteli uzerinde 56x yazan princo marka cd ye 32x uzeri yardıramıyorum. Ama arkadasımın lg marka writer i var 56x de bile yazdiriyo aynı cd ye.
  • Soulfly arkadaşım yanlış yazmışsın bir düzeltme yapıcam.Arkadaşların bilgisi için yanlış anlamaç
    52X Yazar
    24X Rewritable yazar
    52X okur
  • cd kalitesizde ondan.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by AyBuBi</i>
    <br />Soulfly arkadaşım yanlış yazmışsın bir düzeltme yapıcam.Arkadaşların bilgisi için yanlış anlamaç
    52X Yazar
    24X Rewritable yazar
    52X okur
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yaahhh tam bende onu azacaktım sen yazmışın :P

arki aldığın cd dandiktir o yüzden yoksa cd-writer'ına hesap sorma :P
  • evet yaptıgım 3ncü deneme NEXT adlı bir cd ve üzerinde 48X yazıyordu. Gerçektende Nero ile cdyi 48X hızda yazdı. Anlaşılan satıcıya güvenilmeyecegi bir kere daha ortaya çıktı.
  • aldığın cd'de sorun vardır.
    ancak 52x de yazmamanı tavisye ederim. çünkü 52x hızında yazılan cd'yi cdrw dışında hiçbir cihaz okumaz. hele müzik seti, vcd playera falan okutacaksan mümkün olan en yavaş hızda yaz.
  • walla ultima nt önermiş
    bende herzaman nt alıyoodum ama son aldıgım 100 luk pakette ilk baslarda 52x yazmasına raamen 48 yazıyoodu
    sonlarına dooru 24x e düstü
    anlaşılan bunun sebebi 0.14 cent'e yıllardım cd aldığım adamı değiştirecem :)
  • elcompany dostum merhaba nero programında Choose recorder kısmına gir oradanda Options a gir orada eğer Hız ayarlama limiti diye bir şey var.Onun yanındaki işareti kaldırırsan artık istediğin hızda yazarsın ama tabi cd yakabilir.tüm hızlara gelmez...selamlar...
  • oooo selamlar borckaartvin. umarım iyisindir. Denerim sagolasın. Cd den cd ye fark ediyor. Adamın bize 52 yazar diye kakaladıgı aslında 16 mış. Sonraki denemelerimde gerçek hıza ulaştım. Demek ki iyi cd almak lazım. Kendine iyi bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.