Bildirim
DVD-RW Çalıştıramıyorum???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dosyaların uzantısı nedir? -
Abi bilgisayar cd yi hiç görmüyor ki. O yüzden uzantılarını bilemiyorum. Küçük Sony cd lerinden almıştım 1.4 GB ve model CD-RW -
çünkü çalışmıyodur -
hangi kamerayla çetin -
Sizde DVD ROM var mı? Önce orda bi anlaşalım. Çünkü aldığınız CD 1.4 GB olduğuna göre o bir DVD medyası. Ama mesajın sonunda "model CD-RW" yazmışsınız bu neyin modeli? Bana kalırsa böyle bir model olmaz. Olsa olsa o aldığınız CD'nin türüdür. O da tekrar yazılabilir-silinebilir CD olduğu anlamına gelir. -
arkadaşlar kusura bakmayın o bölümü istemeden yanlış yazmışım. En başta yazdığım gibi tabi ki dvd rom ve elbette ki dvd-rom sürücüsüne sahibim aynı zamanda cd-rw combo bir sürücü bu. Panasonic marka bir kamerada çekmiştim. birçok bilgisayarda denedim olmadı ve düşündüm de acaba optik sürücünün de DVD-RW model olması mı gerekiyor? Bir arkadaş bana finalization olayını dene dedi ama ne alaka. Ha bu arada kamerada bu dvd nin içinden herhangi bir görüntüyü silemiyordum. CANNOT DELETE uyarısı geliyordu. Bu mereti bilgisayarda nasıl çalıştırabiliriz şimdi? -
BENDE SONY VAR EĞER SONLANDIRMA YAPMAZSAM NE DVD TANIYOR NEDE BİLGİSAYAR.ARKADAŞIN DEDİĞİ DOGRU -
yapma yaa. ne yapabiliriz peki. kamera taa 10 bin km ötede kaldı. bu işlemi bilgisayarda halletme imkanımız olamaz mı? Şimdi nereden bulabilirim ki öyle bir kamera -
SONLANDIRMAYI SADECE KAMERA YAPIYOR. -
Teşekkür ederim etiger. Artık bir şekilde o sonlandırmayı yapabilecek bir kamera bulup işimizi halletmelyiz. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD64 -- 13 Ağustos 2006; 23:11:44 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- partlı oyunlar nasıl kurulur
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- combofix windows 11
- bilgisayarlı kalıp programları isimleri
- vestel tv yazılım indir
- starlink mini
- türk telekom internet çekmiyor
- iphone ses tanıma nedir
- dark web giriş
- dsl nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X