Şimdi Ara

Dvd-Rw Geç Yazma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG GSA_H55N dvd yazıcım var.16x dvd yi 16x hızla 10-15 dakika arası yazması gerekirken 45 dakikada yazıo.Acaba neden olmuş olabilir.cevap yazarsanız sevinirim!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dvd yazma için hangi programı kullanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poseidon58

dvd yazma için hangi programı kullanıyorsun

+++++

yasak konu başlığı açmışsın. konu başlıklarınızı konunuzun içeriğini kısaca ifade eden birkaç kelimeden oluşturursanız problemlerinizi daha rahat ve hızlı olarak çözmüş olup aynı zamanda da konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşların da konuya girerek zaman kaybetmesini önlemiş olursunuz

+++++

dvd yazıcın yenimi yoksa eskimi. optik okuyucusu pislenmiş olabilir. yada eskimiş olabilir.

nero ile sorunsuz yazması lazım

bir öneri istersen 16 hızda hiçbir zaman dvd yazdırma. en güvenlisi 4 hızda yazdırmaktır. temiz ve uzun süre kullanılabilir kalır.
  • DVD nin bağlantı kablosunun yani IDE hızını kontrol et. Ultra DMA modunda çalıştığından emin ol. Yoksa performans alamazsın.
  • DVD/CD Yazıcılar için, Çok Uzun Sürede Yazma burada
  • Nero 7 premium kullanıyorum.Bilgisayar 2 aylık.
  • Beyler bendede galiba aynı model dvd-rw yazıcı var bendede yazma sorunu var NERO 7 ile veri yazdırırken önceden 10 dakikaya kadar yazıyordu... şimdi geçenlerde dvd yazayım dedim dvd yazmaya başladı bende diğer odaya geçtim ve geldiğimde inanmicaksınız ama tam 1 saat geçmiş ve halen yazmaya çalışıyor % 100 gelmiş ve öylece kalmış programı kapatıp dvd yi açayım dedim açılmadı sonra pc yi kapadım...

açtığımda düzelmiş gibiydi ama yine aynı önceleri aynı problem olduğunda ben içini açıp güzelce temizlemiştim...( lenside dikkatlice temizledim) dvd-rw şu halinde bile çok güzel dvd okuyor tek sorun yazmada

düzelmişti ama yine aynı sorunla baş başa kaldımm ve ne yapacam bilmiyorum keşke kutulu ürün alsaymışım

sizce sorun ne olabilir ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.