Şimdi Ara

DVD-RW Kapağı Sıkıştı -ACİL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cd yi taktım sonra tuşuna bastığımda yarıda durdu bidaha bastım açıldı yine denedim olmadı elimle ittireyim dedim yok pcyi yeniden başlattım kendi kendine kapanırken yarıda kaldı içine ışık tutup elimle ittim baktım sıkıştığı zaman metal bi yansıma oluşuyor. ne yapabilirim yardım edin

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRabbiTx -- 17 Kasım 2011; 17:51:30 >

• dvdromun kapağı açılıyor mu?açılmıyorsa önünde ufacık bir delik olur..toplu iğne ona bastırırsanız kapak açılacaktır..tabi içeride engelleyen birşey yoksa.
    bunu pc kapalı iken yapın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

dvdromun kapağı açılıyor mu?açılmıyorsa önünde ufacık bir delik olur..toplu iğne ona bastırırsanız kapak açılacaktır..tabi içeride engelleyen birşey yoksa.

açılmasıyla ilgili sorunum yok çünkü 7/24 açık :( sorun kapatırken yarıda sıkışması ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRabbiTx

quote:

dvdromun kapağı açılıyor mu?açılmıyorsa önünde ufacık bir delik olur..toplu iğne ona bastırırsanız kapak açılacaktır..tabi içeride engelleyen birşey yoksa.

açılmasıyla ilgili sorunum yok çünkü 7/24 açık :( sorun kapatırken yarıda sıkışması ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba,

Garantisi yoksa, Dvd-rom'u sökün mutlaka kapanmasına etki edecek bir eleman var içeride bunu açarak anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

quote:

Orijinalden alıntı: xRabbiTx

quote:

Merhaba,

Garantisi yoksa, Dvd-rom'u sökün mutlaka kapanmasına etki edecek bir eleman var içeride bunu açarak anlayabilirsiniz.

açtım içini kapanmasını engelleyen şey geri ittiğimde alttaki bölme ( şu raylarla bağlantılı olan kart felan değil) yukarı erken kalkıyor o yüzden bölmenin ortasındaki dönen şey (adı her neyse) cdyi koyduğum bölmenin önüne geçerek kapanmasını engelliyor :bu arada marka samsung sh 222:

edit : ayrıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRabbiTx -- 17 Kasım 2011; 18:49:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.