Bildirim
dvd sürücüm boş verbatim i okumuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
cd okuyor mu? ve başka dvd denedin mi? dvd diskinin markasını sormuyorum reklam olmasın diye, fakat bazı dvd diskleri genelde arızalı çıkıyor, sürücüler okumuyor. -
ewet başka dvd okuyor ama boş verbatim i okumuyor lütfen yardım. -
matshida'ların dvd-r okumama yazmama gibi bir sorunları yoktur. Başka bir cd ile denemen gerek. Yine olmuyorsa sürücüde bir arıza olabilir. İşletim sistemini yazmamışsın ama aygıt yöneticisinden IDE aygıtlar bölmesine girip DVD'ye ait aygıtı kaldır de ve restart at. Tak-Çalıştır aygıt olduğundan açılışta DVD'yi yeniden tanıyacaktır. Bu sorunu çözmezse her türlü küfür serbest (Bana değil tabi alete) -
Nero nun araclarindan infotool dan bir bakarmisin arkadasim -r destegi var mi o aletin? -
aynı türde ama başka markaları açıyor ama verbatimi açmıyor. -
cevaplarınız bekliyorum lütfen. -
Verbatım kalitelidir fakat bazı cd rom sürücülerine yan etkileri oluyor. Benim toshiba laptopuma olduğu gibi bir gün verbatım taktım cd yazayım dedim yazım esnasında cd yandı. başka 1 tane taktım çekti. sonra verbatımı tekrar taktım cd sürücüsü gitti bu sefer. Yani diyeceğim verbatımı kullanma laptopunda yoksa Dvd sürücüne elveda diyebilirsin. -
arşiv için peki ne marka kullanmalıyım ?? -
başka bir verbatim dvd denedinizmi bazen aralarında bozuk çıkabiliyor bana bir defa denk geldi okumuyordu -
25 li kut aldım en azından 10 tanesini denedim ama tık yok -
cevaplarınız bekliyorumi. -
halen bekliyorum arkadaşlar -
ben Asus yazıcı kullandım,Nec,LG,Sony kullandım
Verbatim bir tek LG'de sorun çıkarmadı geri kalan hepsinde ya yazarken ya da okuma sırasında hep sorunlu oldu.
LG en don sürümlerden ve iyilerden birini almıştım sesinden ve yavaşlığından sıkldım bıraktım
Asus hem sessiz hem hzılı artık hep Asus yazıcı alıyorum
Asus en son çıkan serisini aldım son olarak Verbatim DVD'lerini yazarken bayağı uğraştırıyor,Yok yazma hızı kapalı fln oluyor
DMS'den şaşmam hep hızlı,hem kaliteli(6 yıl önce yazdığım filmi seyrederken DVD bir sn bile durmadı film)
hem de her DVD yazıcı ile uyumlu. -
verbatim denemedim ama dmsyi öneririm türk malı kaliteli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X