Şimdi Ara

Dvd Sürücüsü ve Kasa ses girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda p5kpl-am se anakart var, Dvd sürücüm var ama bugün çalışmadığını farkettim kasayı söktüm elektrik girişini kontrol ettim sorun yok sanırım ön tarafta ışıkta yanıyor görünüyor ama düğmesine bastığımda açılmıyor, buna benzer sorun yaşayan arkadaşlarımız varsa yardım bekliyorum iyi forumlar.. (Dvd ıde girişiyle çalışıyor)

Birde kasanın ön tarafındaki hoparlör ve mikrofon girişleri aktif değil kasanın ön tarafını açtım onların girişi gidiyor sanırım ama çalışmıyor bu konu hakkındada bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerSample -- 28 Aralık 2010; 14:06:11 >

• 1 kişi bile bilgi sahibi değilmi DH forumunda ?
  • biraz daha açıklayıcı anlatın ne olduda böle arıza vermeye başladı vs..

kasanın ön tarafındaki girişler aktif değil demişsiniz sonra gidiyor ama çalışmıyor gibi birşeyde demişsiniz bir anlam veremedim..
  • Öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim tabiki açıklarım...

Kasayı açıp güç kaynağı kablosunu çıkartmıştım sonra topladım bilgisayarı toplayıp tekrar taktım bilgisayarı açtım açarken Dvd'yi yokluyor ya, işte o yoklamayı yaptı sanırım ışığı yanıp söndü sonrada bir işim vardı cd takmak için tuşuna bastım ama hiç bir işlev olmadı, tuşa bastığımda ışık yanmıyor hiç bir işlev yok ama normalde ışık veriyor açılırken falan durumu böyle, güç kaynağı kablosunu değiştirdim yine olmadı ide girişini söktüm taktım yine olmadı...

kasanın ön tarafında usb ve mik, hop. girişleri var bunları kullanamıyordum uzun zamandır çıkarttım ön tarafını kablosu giriyor onu takip ettim ve board'da girişine oturuyor, usbler çalışıyor ama diğer girişler çalışmıyor, girişlerininde doğru yere takıldığını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.