Şimdi Ara

Dvd Writer Alıcam Yardım Eder misinis? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @relf ,@demircibu, @GraY_FoX

Sizler NEC ajanları mısınız? Propaganda yapıyorsunuz. Hiç olmazsa neden NEC almam gerektiğini söyleyin.

Hiç değilse bi model söyleyin...

GraY_FoX model söylemiş ama savunmamış.......

Çok olmaya başladınız ama...

@Djouneyt

Dediğin gibi telefon açtım. Bilgisayar donanımında İzmirin kalbi olan ÇANKAYA da satan yer yok.

Hadi bi de bi yerin ismi gözümü tutttu. Karşıyakada. Orayı arayayım dedim varmış. 75 ytl dedi.

Umarım SHM-165P6S, düşündüğüm gibi, SHW-1635S den çok çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 1 Eylül 2006; 9:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Yapmayın arkadaşlar nec ve Lg sürekli problem çıkartıyor. Forumda sık sık bunların çıkarttığı problemler masaya yatırılıyor.

Philips öneririm asla pişman olmazsın.

kardeş biz arkadaşlar olarak 4-5 kişi lg kullanıyoruz.forumu bilmem ama hiç kimsenin şikayeti yok LG dvd rw hakkında
  • nec kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim asus ta olabilir....
  • Idéefixe den bana gelen PDBV1660B dvd yazıcımı SPD2400BM olmadığı gerekçesiyle geri postaladım.

Aslında iyi bir yazıcı gibiydi Fakat arıza çıkarma olasılığı beni düşündürdü.
    Bi de elimdeki DVD leri ilk taktığımda tanımadı, çıkar tak yapınca tanıdı.

Falan filan...Parayı geri alacaz inşallah..

Yeni dvd yazıcı araştırmayacaktım. Philips SPD6000BM yi alayım diyorum. ama Philips SPD1400BD gözüme çarptı. Google ve cdfreakstan arattım ama Benq falan diyor. Fakat Djouneyt, Liteon ile uyumlu olan yazıcıların (Mediatek chipsetli) SPD ile etiketlendiğini söyledi.

Bu yazıcıyı bilen var mı içinizde?Özelliklerine göre pahalı da. İİ bi işeye benziyor ama.

Son bi fikir.Başka araştırmam yok artık Tabi ki bu iki yazıcıdan birinin üretimi durmazsa. 2 aydır burama geldi. Çünkü beğendiğim dakkada piyasada tükeniyor. SPD2400BM ve Lite-on 165p6s (Keysmarttan son dakkada kaçırdım), hep ipin ucunu kaçırdım.

• Cdfreakstan yanlış okumadıydam Philips SPD1400BD da Benq DW1650.

Biri bunu bana açıklasın. Hepsiburada da SPD1400BD ile PDBV1660B arasında 20 ytl ye varan fark var. Delirecem yahu.
  • @ fahrettinkart

aslinda Philips 1660 fena alet degil, bazilari onu o sekilde kullaniyor, BenQ DW1650'ye crossflash yapmadan. SPD olayinda haklisin, bu serinin ilkleri olan 2400, 3000 ve 6000'i dusunursek hepsi Mediatek chipsetli, yalniz yeni cikan SPD1400 disardan ayni 1660 yani BenQ DW1650. daha once ust konudan alinti:

quote:

Orjinalden alıntı: DJouneyt

bu arada philips'in sitesinde dolasirken Philips SPD1400BD modelini gordum, alet disaridan 1660 modelinin siyahi tabii bu SPD serisinde Lite-On'un kullandigi chipleri mi kullaniolar bilmem, bu Lite-On - BenQ dolayisiyle Philips isbirliinden sonra piyasa iice birbirine girdi

quote:

iste Philips'in ingiltere sitesinden iki yeni yazici daha PBDV1660B, SPD2900BM (SPD2400'ten farki CD-RW 32x'te yazabilmesi olarak gorunuo).

• Peki BenQ DW1650 ye karşılık gelen spd1400bm ile pdbv1660b arasında 20 ytl ye yakın bir fark olmasına bir anlam verebiliyor musun? Bi de philipsin dvdr1660k var Benq DW1650 olan. . Bu da ikisinin arasında bir fiyat.

(hepsiburada.com referansıyla).
  • philips spd6000L1 kullanıyorum, aldığımdan beri sorunlu.

önce kasaya uymadı girip çıkarken sorun oldu takılıyordu. ön paneli çıkarınca bu problem halloldu (çıkarabileceğimi sonradan öğrendim) neyse, bu benden..

sonra bir müddet, aşırı yavaş çalıştı. çıkarıp başka dvd sürücü taktım, sonra tekrar bunu takınca o sorun da halloldu nasıl olduysa.

aşırı yüksek ses çıkarıyor. okurken de yazarken de ..

geçen gün yirmi yirmibeş kadar CD'yi kopyalamak istedim HD'e , ilk onbeşinden sonra okumamamaya başladı. kopyalamış olduklarımı tekrar denedim onları da okumadı.

ayrıca herhalde açma kapama düğmesi pek hassas değil ki , kasanın içinde kaldığından kasa üzerindeki düğmeye basıyorum, oldukça fazla bastırmam gerekiyor. tabi bu kasanın aptallığından da olabilir. shuttle xpc sd31p . şirin ufak ama onunla da sorun yaşıyorum, neyse , konu o değil .

bir ekleme daha yapayım: CD'yi taktıktan sonra içindekini görebilene kadar geçen süre uzun. saniye tutmadım ama 10 saniyeyi buluyor diyebilirim.

acaba diyorum farkında olmadan sağa sola mı çarptııım, sistem ayarlarımda mı bir sorun vaar ... olur ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisezai -- 22 Eylül 2006; 2:36:08 >

• @alisezai
    Evet, bardağı taşıran son damla. Aslında SPD2400BM ye benzediği için alacaktım ama duyumlarım çok iyi değil. Philips yazıcılar çabuk bozuluyor.

Senden aldığım duyumların benzerini aldım.

Hem solid burn (ya da smartburn), hem de PIF değeri gösterebilen kalite testi istiyorum.

Şimdi gidip BENQ dw1650 mi alsam. bu da philips gibi (özellikle kalitesiz medyalarda) sorun çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 21 Eylül 2006; 21:38:44 >
  • quote:

@ fahrettinkart

iki alternatife kdr indirmis olman sevindirici. SPD6000'i kullanmadigim icin bi yorum yapamicam. SPD2400 ise cok basit gorunumlu fakat Lite-On'un son bellenimleriyle cok fonksiyonel bir cihaz durumunda. kullandigim LG'ye gore biraz sesli fakat bu da 16x dvd medyalari 16x'te, 8x ve asagisi olanlari da 12x'te okudugu icin. LG'de ise DVD+-R max. 10x okur, patch'le bu 16x'e cikarilabilir (denedim ve LG'nin neden sessiz oldugu anlasildi, patch'li LG'den ses cikmaya basladi, ucak kalkiyormus gibi ). ariza durumu icin de bisey diyemicem, alali 2 ay fln oldu heralde. the_jackall'in yasamis oldugu talihsizlik ilginc tabii, 3 cihazin da arizalanmasi, onun sisteminden olsa dicem NEC'le su an memnun. yalniz Philips'i BenQ'e tercih sebebimin temeli Philips'in teknik destek hizmetidir. ayrica SPD2400 dvd medyalari LG GSA-4163B'den yaklasik 2 kat daha hizli taniyor, LG GCC-4521B ise ayri dunya, aninda goruntu (3-4 sn) (ust konuda detayli testler mevcut).

Hey gidi günler......

• beyler bende dwd wrıter almayı düşünüyorum.LG taraftarıyım ama bu LG ninde yan sanayisi varmış. Acaba bana orjinalini nerden alabileceğimi söleyebilirmisiniz????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güven69

beyler bende dwd wrıter almayı düşünüyorum.LG taraftarıyım ama bu LG ninde yan sanayisi varmış. Acaba bana orjinalini nerden alabileceğimi söleyebilirmisiniz????

Bizim gibi profesyonel takılmayanlanlara tavsiyem her zaman LG H10N dir. Hep Philips gibi zır zır bozulmuyor, sorunsuz. İşlevleri be iyi.

Eğer alacaksan keysmart bayilerinden al. Çünkü beko garantisi veriyorşarmış. Sorun olduğunda değiştirme garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 22 Eylül 2006; 15:54:53 >
  • @ alisezai

bendeki SPD2400 de kullandigim LG GSA-4163B'ye gore daha sesli ama yukarida yapilan alintida da nedenini belirttim. medya tanima suresini Nero CD-DVD Speed, Benchmark testinden ogrenebilirsin. 25 cd'yi kopyalamak isteyip de 15.den sonra aletin tanimamasi olayinda cd okutma araligini merak ediyorum. eger ard arda yapmissan alet dogal olarak isinir ve 15.den sonra tanimamasi buyuk olasilikla ondandir. BenQ'lerde mesela Dual Cooling System var, ise yariyordur bence. onun disinda DMA ayarlarini kontrol etmeni oneririm. ust konun ilk sayfalarinda genis bilgi mevcut.

@ Güven69

kardes LG'ler ztn cin, malaysia vb. fabrikalarinda uretiliyor, daha ne cakmasi olsun . saka bi yana uzakdoguda uretilmeyen mal yok gibi.

@ fahrettinkart

aradaki fiyat farklarini su sekilde yorumlayabilirim, markalarin satis politikasi, arastirmadan alan kisilerden kar elde etmek. hangisi en yeni model X model, tamam aliom, oysa ki ayni ozelliklerde Y modelinin daha ucuza oldugunu bilmiyor. BenQ de cok iyi alet, kalite testini gerceklestirirken jitter'i de olcer. ayrica TE/FE testi de gerceklestirebiliyor BenQ QSuite programiyla. Philips 1660 elindeyse BenQ DW1650'ye crossflash yapabilirsin, 1660'in dis gorunusu cok hos kanimca.

• @Djouneyt
    Özlettin kendini. Aleti geri verdim. Idéefixe gene beni üzecek birşeyler yaptı.
    Ama birkaç araştıramdan sonda Lite-on a artık eskisi kadar sempatik değilim. Benq daha iyi gibi.

Anladığım kadarıyla aleti geri verdiğime değmedi..

Dvd için çekeceğim dosyaları düzenleyemedim hala...

Diyorum ki, ben b udosyaları Aralığa kadar ancak düzenlerim. Bu kadar bekleyeceğim. Benq Dw1660 alayım. Türkiyeye gelir.
  • Selam baylar ben LG taraftarıyım. Ama Çinde üretilen LG ile orjinal LG nin hiç bir farkı yok. ben Teknosa fabrikasında staj yaptım ve orda LG 106 ekran plazma tv nin içini açtık ve inceleme yaoıyorduk ustalarla ve diğer markalara göre işçiliği ekran kalitesi ve çözünürlüğü süperdi Bizzat içini açıp inceledim ve parçaların çok kaliteli olduğuna şahit olduk...

Dvd Writer Alıcam Yardım Eder misinis?

• Fotoğraflar Nokia 6020 telefonundan çekildiği için plazmada renk parlaması olabilir. Ha bu arada LG plazma açık olmadığı için bende PHILIPS plazma resmini koydum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güven69

Selam baylar ben LG taraftarıyım. Ama Çinde üretilen LG ile orjinal LG nin hiç bir farkı yok. ben Teknosa fabrikasında staj yaptım ve orda LG 106 ekran plazma tv nin içini açtık ve inceleme yaoıyorduk ustalarla ve diğer markalara göre işçiliği ekran kalitesi ve çözünürlüğü süperdi Bizzat içini açıp inceledim ve parçaların çok kaliteli olduğuna şahit olduk...

teknosa ne zaman fabrika açtı kardeş??? Benim bildiğim teknosa, bildiğin teknoloji mağazasıdır...Yoksa merdiven altı üretimimi yapıyor...???

• Selam kardeş teknosa fabrikası maltepede var ve elektronik atölyeside fabrikanın içinde yer alıyor.Bu atölyeye teknosa girmemiş ürünler deneniyor ve hakkında yorumlar yapılıyor...
  • Konuyu saptırmayın beyler. Burası Dvd writer konusu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.