lg kullananlara bir soru gsa55 20x modeli sahibi 2 arkadaşım var yazım hızları kusursuz cd-dvd okuma olayında ise içine konulan cd-dvd yi algılama süreleri çok uzun her cd-dvd yi okuyorlar ama ilk takılan cd-dvd ye tepki verme süreleri çok fazla bu sizlerde de böyle mi?
bende de öyle.cd de değil ama dvd de 25 sn falan alıyor okuması.
Kafam karıştı valla
Sanırım ya LG ya da Lite-On alıcam.
Peki bu SATA'ların IDE'ye üstünlüğü neler? Var mı bir üstünlüğü
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Kafam karıştı valla
Sanırım ya LG ya da Lite-On alıcam.
Peki bu SATA'ların IDE'ye üstünlüğü neler? Var mı bir üstünlüğü
sata kullanmadım ama forumdan okuduğum performans farkı yok.sadece kablo kalabalığı için yardımcı
LİTE ON kulanıyorum.Gayet tatminkar,amam çok iş yapacaksan LG almalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.
Arkadaşlar altı üstü bir optik okuyucu alıcaz,kaç gündür Dvd-writer tavsiye konularını okumaktan bunaltı geldi artık. Herkes kendisi ne kullanıyorsa o iyidir diyor,birinin harika dediğine bir başkası rezalet diyor.İşin içinden çıkamadığım için taze fikirlere tekrar başvurmak ve buna göre kanaat getireceğim Dvd yazıcıyı hemen gidip almak istiyorum.
Kolaylık olması ve alanı daraltmak açısından önceliklerimi madde halinde dile getireyim.
Arabirim: IDE Beklenti: Kopya ve dandik her türlü DVD'yi okusun,yazsın.Kısacası DVD seçmesin beni kontak etmesin. Çok sık DVD yazmayacağım için okuma performansı yazma performansından daha önemli. Marka: Plextor,NEC,Philips dışında bir marka!
Arkadaşlar bu aletleri kullanan arkadaşlar memnunlar mı,tavsiye ederler mi?Bunun dışında yukarıdaki kriterlerime göre başka hangi model alınabilir sizce?
dün Watan computerdan aldım LG H55N çok güsel bir alet. Bi kere çok sessiz 4-5 farklı formatta dvd taktım hepsini okudu ayrıca 2 DVD+R ve DVD-R farklı formatta yazım yaptım ikisinede 16x hızla yazım yaptım. 10 dk da full gırtlak dolu 4.7 gb lık cd yi doldurdum. Bilmiom ama bu süre bana çok normal geldi.
lg lg lg lg lg lg lg lg :)
dvd rw alacak tüm arkadaşlar şunu bilinki dvd rw ler okuma ve yazma performansı olarak ayrı ayrı değerlendirilmeli samsung, nec, asus kullanmış biri olarak şunyu söyleyeyim nec yazma konusunda bir numaradır... hiç bir zaman sorun çıkarmaz.. asus u ise hiç beğenmedim ne okuma nede yazmada. samsubg dvd rw ler ise okumada iyi... ama eğer okumada sorun çıksın istemiyorsan sadece samsung dvd rom almak çok daha mantıklı.. bende var hiç bir dvd rw nin okuyamadığı dvd ve cd leri çok rahat okuyor.. arkadaşlarım ümidi kesdiği dvd leri bana getiriyorlar bende samsung dvd roma okutuyorum...
bence nec dvd rw yanınada 20-25 ytl daha verip samsung dvd rom alın.. her şey perfect olur.. hem dvd rw nizin ömrünüde 2-3 katına çıkarırsınız üstelik dvd den dvd ye hızlı kayıt yapma imkanı sağlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme