Şimdi Ara

DVD Writer Bilmecesi,pöh (?!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar altı üstü bir optik okuyucu alıcaz,kaç gündür Dvd-writer tavsiye konularını okumaktan bunaltı geldi artık.
    Herkes kendisi ne kullanıyorsa o iyidir diyor,birinin harika dediğine bir başkası rezalet diyor.İşin içinden çıkamadığım için taze fikirlere tekrar başvurmak ve buna göre kanaat getireceğim Dvd yazıcıyı hemen gidip almak istiyorum.

Kolaylık olması ve alanı daraltmak açısından önceliklerimi madde halinde dile getireyim.

Arabirim: IDE
    Beklenti: Kopya ve dandik her türlü DVD'yi okusun,yazsın.Kısacası DVD seçmesin beni kontak etmesin.
    Çok sık DVD yazmayacağım için okuma performansı yazma performansından daha önemli.
    Marka: Plextor,NEC,Philips dışında bir marka!

Muhtemel Adaylarımız:

1)ASUS 1814BL : 39$
    2)LG H55 : 31$
    3)LITE-ON 20x : 26$

Arkadaşlar bu aletleri kullanan arkadaşlar memnunlar mı,tavsiye ederler mi?Bunun dışında yukarıdaki kriterlerime göre başka hangi model alınabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sCn.ZephyR. -- 16 Ekim 2007; 6:52:56 >

• lg h55 kullanıyorum ben gayet memnunum 20x le en hızlı yazıcı zaten ama ben gidip de 20x cd war mı diye aramıyorum bence önemli bi özellik değil bu.genel olarak dvd okuyorum yazıyorum memnunum fiyat olarak da gayet güzl bence...şimdi den hayırlı olsun arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

lg h55 kullanıyorum ben gayet memnunum 20x le en hızlı yazıcı zaten ama ben gidip de 20x cd war mı diye aramıyorum bence önemli bi özellik değil bu.genel olarak dvd okuyorum yazıyorum memnunum fiyat olarak da gayet güzl bence...şimdi den hayırlı olsun arkadaşım..
    Benimki Samsung gayet güzel 11 ay oldu alalı hiç sorun cıkarmadı.
    Samsungun harddisk hariç dierleri güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: NrsL

Benimki Samsung gayet güzel 11 ay oldu alalı hiç sorun cıkarmadı.
    Samsungun harddisk hariç dierleri güzel

Alıntıları Göster
    Arkadaş LG al sorun çıkarmaz. Hem fazla da takma altı üstü bir dvd writer. Samsungu arkadaşım kullanıyo. Bazen sorun çıkardığı oldu okuma konusunda , aynı cd yi benim LG sorun çıkarmadan okudu. Tabi bu samsung pis kaka manasına gelmiyo. Sadece yaşanan birşeyden bahsediyorum. Tercih senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalemre

Arkadaş LG al sorun çıkarmaz. Hem fazla da takma altı üstü bir dvd writer. Samsungu arkadaşım kullanıyo. Bazen sorun çıkardığı oldu okuma konusunda , aynı cd yi benim LG sorun çıkarmadan okudu. Tabi bu samsung pis kaka manasına gelmiyo. Sadece yaşanan birşeyden bahsediyorum. Tercih senin...

Alıntıları Göster
    bende lg kullanıyorum.daha hiç sorun çıkarmadı.ama arkadaş bi lg aldı fly dvd leri okumadı.
    aynı dvd leri benimki sorunsuz okudu ve yazdı.işin enteresan tarafı arkadaşınki daha yeni modeldi.yani belli olmuyor tam olarak.
    ama benim lg şimdiye kadar bi defa bile sorun çıkarmadı.okuyorda yazıyorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

bende lg kullanıyorum.daha hiç sorun çıkarmadı.ama arkadaş bi lg aldı fly dvd leri okumadı.
    aynı dvd leri benimki sorunsuz okudu ve yazdı.işin enteresan tarafı arkadaşınki daha yeni modeldi.yani belli olmuyor tam olarak.
    ama benim lg şimdiye kadar bi defa bile sorun çıkarmadı.okuyorda yazıyorda.

Alıntıları Göster
    LG tek geçerim,bence tercih edilmesi gereken bir cihaz.Problem yaşayacağınızı zannetmiyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

LG tek geçerim,bence tercih edilmesi gereken bir cihaz.Problem yaşayacağınızı zannetmiyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    NEC kullanıyorum ve memnunum ama kesinlikle LG öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Alıntıları Göster
    1)ASUS 1814BL : 39$

şu an kullanmaktayım
    bu arada kesinlikle nec önermiyorum daha önceki dvd yazıcım olur kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Alıntıları Göster
    ben 20 x lg kullanıyorum 16 x te dvd yakıyorum çok memnunum, ama pişmanım ome aldığıma bilmiyodum sitede yazmıyordu. pişman olmamaın sebebi yanında cd nin olmaması bero 7 önemli değilde, önemli olan securedisk o güvenlik için program incd 4 te olabilir adını tam bilmiuorum, bulamıyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

ben 20 x lg kullanıyorum 16 x te dvd yakıyorum çok memnunum, ama pişmanım ome aldığıma bilmiyodum sitede yazmıyordu. pişman olmamaın sebebi yanında cd nin olmaması bero 7 önemli değilde, önemli olan securedisk o güvenlik için program incd 4 te olabilir adını tam bilmiuorum, bulamıyorumda.

Alıntıları Göster
    körü körüne tavsiyede bulunmayın Lite-on aralarında en performanslısıdır yabancı forumlardan araştırabilirsin

http://www.cdfreaks.com/reviews/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 20 Ekim 2007; 23:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

körü körüne tavsiyede bulunmayın Lite-on aralarında en performanslısıdır yabancı forumlardan araştırabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

iyide adam performanslı birşey aramıyor ki allah ne verdiyse okusun diyor.

şu an kullanmakta oldugum asus un daha şu ana kadar okumadıgı medya görmedim ben. dandirik dündürük ne varsa okudu walla:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 21 Ekim 2007; 1:19:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

Alıntıları Göster
    kullandığıma dayanarak yorum yapmaktansa sana optik sürücüler hakkında genel bi görüşümü söyliyim. kesinlik bi kişinin iki kişinin yorumuna güvenerek alma. hele hele modelden geçip markayı bu yolla hiç seçme. çünkü bu kulvarda model meselesi ve ek özellikler markdan kat kat daha önemli.

benim tavsiyem test edilmiş ürünlerden al. yabancı donanım test sitelerinden ya da donanım dergilerinden bilgi edinebilirsin. orlarda modelin anlık performansının yanında kutu içeriği uzun vadedeki desteği fiyat \ performans değerleri konusunda sana ayrıntılı bilgi verirler. ille de marka tavsiyesi istiyorsan optik sürücü konusunda LG, ASUS ve NEC markaları hep göze batan markalar olmuştur. özellikle LG son dönem çıkardığı modellerinde tüm modellerden daha hızlı bir performans artışı sergiliyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

quote:

şu an kullanmakta oldugum asus un daha şu ana kadar okumadıgı medya görmedim ben. dandirik dündürük ne varsa okudu walla:D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

quote:

şu an kullanmakta oldugun phılıps in daha şu ana kadar okumadıgı medya görmedim ben. dandirik dündürük ne varsa okudu walla:D

performanstan kastım o zaten okuması yazması cok iyidir lite-onların ülkemizde tutulmuyor halbuki dünyanın en büyük digital depolama üzerine yoğunlaşmış olan sitelerinin forumlarına bir göz atarsanız lite-on'nun ne kadar başarılı bir optic sürücü olduğunu görürsünüz ,benq!nun son cıkan 1800 modelide oldukça iyi

• saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

saol
    lg 20x kullanıyorum yeni aldım.öncelikle yukarıdaki securedisk sorusu icin nero 8'i indirmesi yeterlidir demek istiyorum...
    genel yazıcı sorusu icin de ben nec kullanıyordum ama son zamnlar her dvd'mi yaktı(iomega kullanıyordum,daha once de 2-3 dvd'de 1 yakıyordu)sonra upgrade ettim firmware'ini duzelmedi.her dvd'yi ististasız yakıyordu.bende kendisinden kurtulup lg aldım.
    oncelikle eski surekli yanan iomega'ları denedim.yeni dvd wr'larda dandik medyalara karsı bi onyargı var o yuzden cok dusuk hızda yazıyorlar ama kesinlikle yakmıyorlar o yuzden iomega rahatca uzunca suren bir surede yazdı....
    gelelim yeni medyalara...verbatim aldım 16x catır catır 16x'de hiç yakmadan yaktı.ayrıca nero 8'de 20x'de yaktım uzerinden 16x yazmasına ragmen yazdı ve ps2 oyunu idi rahatca okudu...(tek sorunu 20x'de sınırlarını zorladıgı icin biraz sesli calısması)
    sonuc olarak burada alacagın markadan onemli olan biraz paraya kıyıp ii bir medya kullanman.marka olarak da nec ve lg kullandım daha oncede abim lg kullanıyordu lg tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

lg 20x kullanıyorum yeni aldım.öncelikle yukarıdaki securedisk sorusu icin nero 8'i indirmesi yeterlidir demek istiyorum...
    genel yazıcı sorusu icin de ben nec kullanıyordum ama son zamnlar her dvd'mi yaktı(iomega kullanıyordum,daha once de 2-3 dvd'de 1 yakıyordu)sonra upgrade ettim firmware'ini duzelmedi.her dvd'yi ististasız yakıyordu.bende kendisinden kurtulup lg aldım.
    oncelikle eski surekli yanan iomega'ları denedim.yeni dvd wr'larda dandik medyalara karsı bi onyargı var o yuzden cok dusuk hızda yazıyorlar ama kesinlikle yakmıyorlar o yuzden iomega rahatca uzunca suren bir surede yazdı....
    gelelim yeni medyalara...verbatim aldım 16x catır catır 16x'de hiç yakmadan yaktı.ayrıca nero 8'de 20x'de yaktım uzerinden 16x yazmasına ragmen yazdı ve ps2 oyunu idi rahatca okudu...(tek sorunu 20x'de sınırlarını zorladıgı icin biraz sesli calısması)
    sonuc olarak burada alacagın markadan onemli olan biraz paraya kıyıp ii bir medya kullanman.marka olarak da nec ve lg kullandım daha oncede abim lg kullanıyordu lg tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz sabırsızlık ettim ve gittim ASUS 1814BL aldım.

Fakat bu alet kutudan çıkan Nero CD'sini bile okumuyor.Çeşit çeşit DVD'leri takıp denedim şu ana kadar 10 DVD'den sadece 2 tanesini okuyabildi o da zar zor.Şaka gibi ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sCn.ZephyR. -- 22 Ekim 2007; 6:52:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sCn.ZephyR.

Fakat bu alet kutudan çıkan Nero CD'sini bile okumuyor.Çeşit çeşit DVD'leri takıp denedim şu ana kadar 10 DVD'den sadece 2 tanesini okuyabildi o da zar zor.Şaka gibi ya...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.

kardeş kusura bakma ama şu an yıkıldım
    özellikle şu laftan sonra "bu alet kutudan çıkan Nero CD'sini bile okumuyor"
    bence alette sorun var ya geri ver lg al yada aynı modelle değiştir.bu kadar okumama olayı hayra alamet değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.

kardeş kusura bakma ama şu an yıkıldım
    özellikle şu laftan sonra "bu alet kutudan çıkan Nero CD'sini bile okumuyor"
    bence alette sorun var ya geri ver lg al yada aynı modelle değiştir.bu kadar okumama olayı hayra alamet değil.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar anlaşılmaz bir şekilde sorun kendi kendiliğine halloldu.Yukarıda bahsettiğim gibi 10 DVD'den sadece 1-2 tanesini okuyabiliyordu alet,hatta kendi kutusundan çıkan Nero CD'sini bile okumaktan aciz bir durumdaydı.

Ben bir kaç saat sadece aletin okuyabildiği DVD'ler üzerinde işlem yaptım,yani sadece okuma ve film izleme gibi.Haliyle de alet bir hayli ısındı bu zaman zarfında.Daha sonra bir umut eski DVD'leri bir daha denemek üzere geri taktığımda bütün hepsini çalıştırdı.1 saat önce okuyamadığı Nero CD'sini dahi okuyordu artık.İnat değil mi arşivden bir de üzeri lekelenmiş leş gibi bi CD-Rom takayım dedim,onu dahi okudu.

Bir şey anladıysam arap olayım,araba motoru değil ki kardeşim bu yüklendikçe açılsın,altıüstü DVD-Writer...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeutoniumTR

Arkadaşlar anlaşılmaz bir şekilde sorun kendi kendiliğine halloldu.Yukarıda bahsettiğim gibi 10 DVD'den sadece 1-2 tanesini okuyabiliyordu alet,hatta kendi kutusundan çıkan Nero CD'sini bile okumaktan aciz bir durumdaydı.

Ben bir kaç saat sadece aletin okuyabildiği DVD'ler üzerinde işlem yaptım,yani sadece okuma ve film izleme gibi.Haliyle de alet bir hayli ısındı bu zaman zarfında.Daha sonra bir umut eski DVD'leri bir daha denemek üzere geri taktığımda bütün hepsini çalıştırdı.1 saat önce okuyamadığı Nero CD'sini dahi okuyordu artık.İnat değil mi arşivden bir de üzeri lekelenmiş leş gibi bi CD-Rom takayım dedim,onu dahi okudu.

Bir şey anladıysam arap olayım,araba motoru değil ki kardeşim bu yüklendikçe açılsın,altıüstü DVD-Writer...

Alıntıları Göster

Motoru ısıtacan demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: TeutoniumTR

Alıntıları Göster
    ver coşkuyu ver coşkuyu
    quote:

Orjinalden alıntı: ZephyrTR

İnat değil mi arşivden bir de üzeri lekelenmiş leş gibi bi CD-Rom takayım dedim,onu dahi okudu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.