Bildirim
dvd writer boşa çalışıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu derdimden anlayan? -
belki ondada sorun olmuş olabilir bu bana birazda sistemden geldi bir dene bakalım xp cd sni baştan başlatmaya eğer okursa sorun yok okumzsa tamamen bozulmuştur.eğer okursa format at düzelir inşallah.saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: nokia şarzı
merhaba arkadaşlar. bilgisayarımdaki nec marka dvd-rw açılıp kapanmasına karşın hiçbir cd veya dvd'yi okumuyordu. ben de bozuk olduğunu düşünüp servisine götürdüm. sonra kuzenimin samsung dvd-rw'ını takıp denedim, yine aynı sorun. hiçbir şeyi okumuyor. sorun nerede olabilir?
Acaba İder ise Kanloları ters takmanızdan kaynaklanabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz126
quote:
Orjinalden alıntı: nokia şarzı
merhaba arkadaşlar. bilgisayarımdaki nec marka dvd-rw açılıp kapanmasına karşın hiçbir cd veya dvd'yi okumuyordu. ben de bozuk olduğunu düşünüp servisine götürdüm. sonra kuzenimin samsung dvd-rw'ını takıp denedim, yine aynı sorun. hiçbir şeyi okumuyor. sorun nerede olabilir?
Acaba İder ise Kanloları ters takmanızdan kaynaklanabilir
ya orijinali de durup dururken okumamaya başladı bişeyi. kablolarıyla oynamamıştım yani. bir de windows yazılım sahteciliğinin kurbanı olabilirsiniz diye bir mesaj geliyor sürekli. ondan olabilir mi diye de düşünüyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: zumerozkan
belki ondada sorun olmuş olabilir bu bana birazda sistemden geldi bir dene bakalım xp cd sni baştan başlatmaya eğer okursa sorun yok okumzsa tamamen bozulmuştur.eğer okursa format at düzelir inşallah.saygılar
ben de format atmak istiyorum zaten. ama xp cd'sini bile okumuyor. -
kablolara falan da dokunmadım hiç. kasayı da açmadım yakın zamanda. öyle durup dururken okumamaya başladı bişey. kablolardandır dicem de dokunulmadı hiç kablolara. yani ışığı yanıyor, sistemde de görünüyor ama ne dönüyor ne bişey. cd'yi koyduğum gibi kalıyor. -
format atmaya ne gerek var dvd okumuyosa ide kablolarını kontrol et girip çıkıyosa elektrik var demektir sen yinede kontrol et -
kabloları bir daha kontrol et çalışmıyorsa yeni bir ide kablosu al bide öyle dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X