Şimdi Ara

dvd-writer gozukmuyor ne windowsda ne biosta icini acip temizledim garantim halen gecerlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ve dvd artik gozukmuyor dvddrive cikartip yeniden taktim ama degisen bisey yok??
    guc alior cd/dvd takinca donuyo ama bir sorun var..

bu laptop cok isindigi icin 2 3 kere acip temizledim icini,
    bu garanti disi eder mi bilgisayari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatR015 -- 14 Ağustos 2009; 21:54:45 >

• Tabii ki açınca garanti uçuyor.
  • Aynı sorun bendede oluştu,xp sp3 yüklüydü sonra format atıp win 7 yükledim yine göründü hatta bugüne kadar çalışıyordu , şimdi yine kayboldu, artık format atmak istemiyorum, bu dvd writerın kaybolması neye bağlı acaba?
  • aynı sorun bende de var, bence anakarttan kaynaklanıyor. yakın bir zamanda bilgisayarınız açılmazsa şaşırmayın.

@santana arkadaşım windows ile alakalı bir şey değil, bazen görüyor, bazen görmüyor. tesadüfen win7 yüklediğin anda görmüş.
  • ayrıca sanırım sadece içini açmak garantiyi bozmuyor. acer 5920 forumunun son sayfasında bir arkadaş servisle ilgili yazısında belirtmiş
  • konu çok eskiymiş, aynı sorunu ben de yaşıyorum ben cevap vereyim benim usb2 porta ipod taktığımda bazen çalışıyor, bazen bu aygıtı usb2 ye takarsanız daha iyi çalışır diye uyarı veriyor, bazen de usb aygıtı çalışmıyor diye uyarı veriyor, pc ipodu tanımıyor.. ama her şekilde mp3 sarj oluyor.. işte böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranquilo -- 12 Eylül 2009; 22:04:00 >
  • usb calisior suan serviste garantim halen gecerli ucmutugu falan da yok baktilar ama windowstan oldugunu dusunuyorlar bence cok sacma

cunku biosta gormuyor....

anakart siparis ettiler simdi 1 ay bekledim simdi gine 1 ay anakart bekliyecem..

hayatimda bukadar sacma sapan bi servis gormedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.