SELAM ARKADAŞLAR BENDE PACKARD BELL PC VAR ONUN DVD-RW'I İLE 4-5 AYDIR SORUNSUZ CD KOPYALIYORDUM ANCAK DÜN KOPYALAYAMADIM HERZAMANKİİ GİBİ KOPYALAMAYA BAŞLADIM BİR MÜDDET SONRA KOPYALAMA DURDU HATA VERDİ BENDE CD BOZUK SANIP YENİSİ TAKTIM 2,3,4... DERKEN 7 TANE CD'İM HARCANDII AMA SONUC SIFIR SİZCE BU SORUN NEDEN OLABİLİR FAZLA ANLAMAM BİLGİSAYARDAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM CD OKUMADA SORUN YOKK KOPYA YAPAMADIM????
7'ye kadar beklemeden sorsaydın keşke.
1.muhtemelen yeni yüklediğin bir program ya da donanim arkada çalışmaya devam ediyor. 2.arka planda çalışan herşeyi kapatmadan yazdırma yapma.
yaa aslında 7ye kadar beklemezdim sevdiğim birisine söz verdim ertesi güne kopya yapacağıma ama olmayınca bende mahcup olmamak için ırarcı davrandıım sonuc ortada ..
Abi writer bozulmus da olabilir. Bende de oldu aynı problem garantiye gonderdim tamir ettiler. Sen de once ctrl+alt+del ile rami fazla harcayan bi prog varsa kapat ole dene olmadı firmware yap o da olmadı servise gonder
bende LG var bi'ara benimde başıma gelmişti.Nero'nun son versiyonunu yükleyince bi daha da sorun çıkmadı.
birde bazı dvd'ler her dvd-rw da yazmıyor.başka bi marka boş dvd dene
ok neronun son versiyıonunu nerden indirebilirim ??
quote:
Orjinalden alıntı: mrtyrtsvn
ok neronun son versiyıonunu nerden indirebilirim ??