Şimdi Ara

DVD WRİTER SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd writer almayı düşünüyorum sizce hangi marka almalıyım. Araştırdım LG ve Sony ikilisinden hangisini tercih etmeliyim fiyatlar aşşağı yukarı aynı Sony 59 LG 56 YTL

• Sakın LG alma

NEC al * LG kullanıyorum gittim arkadasada aldım kalitesi üründen ürüne degişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Sakın LG alma

NEC al * LG kullanıyorum gittim arkadasada aldım kalitesi üründen ürüne degişiyor

sakın nec alma nec kullanıyorum 1 senede bozuldu kendi yazdığı dvd'leri okuyamıyor aşırı dandik artık hiç bir dvd okumuyor ama okumadan yazıyor aşırı dandik

NEC ALMAYIN
  • dün samsung aldım ben 45'e işimi görsün yeter

bilgisayarımda Dwd-ram yazıyor. dwd-rw yazmıyor arasında fark varmıdır peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 12 Aralık 2008; 13:53:21 >
  • asus kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim .
  • Bence halk oylamasına sun.(alacağın yerin çalışanları. piyasayı iyi bilenler çıkıyo arada)

Asus, Sony iyi diye biliyorum. Lg den uzak dur. Onun devri kaç sene önce bitti. Kısa bir süre için güzel dvd-rw getirdi Lg. Piyasaya yeni girdiği zamana denk geliyor o da.
  • samsung da yerinde bi seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta Samsun dvd rw sata kablosu+sata power ile 50'ye aldım.

Şuan ürünü kullanamadım ama önceki Samsung(Writemaster etiketli) kullandığımın 1 sene içerisinde optiği bozuldu..
  • LG Sanırım 5. yılını dolduracak. Ve çektiğim cd'nin haddi hesabı yok. Bir ara seri üretime geçmiştik okadar söylüyorum Sonra kardeşimin bilgisayarına da aldık. 3 senedir de o kullanıyor. Hiç bir şikayeti yok Ama üründen ürüne değişiyor diyorlar LG. Bana iyi ürünleri rastladı sanırım. Ama yine alacak olsam yine LG alırım
  • LG için genelde kötü deniyor,cd-writer için de öyle deniyordu.Hiç de öyle bir şey yok.Tıkır tıkır çalışıyor,LG'nin malları kalitelidir.

Laptopumda(ASUS markası) Samsung DVD-Writer var,ve fazla kullanmama rağmen bozuldu.

LG iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

LG Sanırım 5. yılını dolduracak. Ve çektiğim cd'nin haddi hesabı yok. Bir ara seri üretime geçmiştik okadar söylüyorum Sonra kardeşimin bilgisayarına da aldık. 3 senedir de o kullanıyor. Hiç bir şikayeti yok Ama üründen ürüne değişiyor diyorlar LG. Bana iyi ürünleri rastladı sanırım. Ama yine alacak olsam yine LG alırım

Yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wuc -- 12 Aralık 2008; 16:16:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Sakın LG alma

sakın nec alma nec kullanıyorum 1 senede bozuldu kendi yazdığı dvd'leri okuyamıyor aşırı dandik artık hiç bir dvd okumuyor ama okumadan yazıyor aşırı dandik

NEC ALMAYIN

Üründen Ürüne değişir o..

Bende NEC nd 3540a var.. Ve 3.yılını doldurdu.. Maşallah bk koy onu bile okur,yazar..
    Boşuna Top List'lerde 1.değil bu makina.. Bk Atmayalım.

• bendede aynı makina var ne güzel bir tesadüf

http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=3540a&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_efendi -- 12 Aralık 2008; 16:47:36 >
  • 2004ten beri LG kullanıyorum sorun yok, olmadıda
  • 3 yıllık bilgisiyarım var 2 yıldır aktif dvd writer kullanırım dvd film filan çekme izleme şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı taş gibi çalışıyor maşallah.Markası LG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 12 Aralık 2008; 16:52:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.