ilk dvd mi az önce bastim.. sorunsuz, magic marka dvd ye 4x le bastim bi deneme icin ancak dvd rom yazdıklarını okuyor ve filmleri ilzetiyorken dvd cd kombom var lg nin onda okutamıyorum... nedeni ne olabilir??? dvd yi ona taktigimda boş goruyor.... - medya olmasımı sorun yaratıyor? cok sinirimi bozdu bu olay dvd writere okutmaki istemiyorum surekli bu sekilde omrunu yiyo cunku. medya tipinimi desteklemiyor acaba yada yazdıgım formatımı bu sekilde bi sorunla karşılaşan varmı?
biraz once acaba dvd kombonun firmwaresinde mi sorun var die yeni yazılımını yukledim ama gene okumadı bastıgım dvd leri cokanımı sıktı bu sorun...
yazdirdigin programdan olabilir,nero 6 yi dene,belkide dvd romu finalize yapmamisindir
firmware nin guncel old.emin ol.
saolun valla sorun bendeki dvd komboda arkadaşta sadece dvd rom var lg nin ona goturduk yazdıgım dvd leri onda okudu firmwaresini zaten en basta update etmiştim 1.05 verisiyona cıkarıdm nası bozulmuş bu kombo anlamadim 8 aylık flaan daha 1 tane dvd okutmadım baştan bozuktu anlamadim herhalde.... garanti ile değiştirmeyi deneyecegim bakalım ne olucak.. saolun..