Şimdi Ara

DVD YAZICI OKUMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 AY ÖNCE ALDIĞIM LG COMBO CD-DVD YAZICIMI CD YAZMAKTA KULLANIYORDUM. GEÇEN BOŞ DVD ALDIM VE YAZIRMAK İSTEDİM YAZMA İŞLEMİNDE NORMALDİ HERHANGİ BİR HATA YOKTU FAKAT YAZDIĞIM DVD Yİ OKUYAMADI FORUMDAN BAKTIM DVD KALİTESİNDEN OLABİLİR DİYENLER VARDI YENİ BİR KALİTELİ BOŞ DVD ALIP DENEDİM NERODA EN SON YAZMA İŞLEMİNDEN SONRA VERİFY DATA YAPTIRDIM ORAYA KADAR NORMALDİ SONRA TEKRAR OKUMADI BENDE YAZICIDA ARIZA VAR DİYE SERVİSE GÖTÜRDÜM SERVİS NORMAL OLDUĞUNU BİR PROBLEM OLMADIĞINI SÖYLEDİ HATTA KENDİMDE YAZDIRIP OKUYAMADIĞIM DVD Yİ VERDİM DENEDİK VE NORMAL OKUDUĞUNU GÖRDÜM.ACABA XP DEMİ SORUN VAR DİYE PC YE FORMAT ATTIM BAKTIM YİNE AYNI NE YAPMAM GEREKİR Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM.LÜTFEN BANA YARDIM EDİN!!!DVD'Yİ TAKIYORUM NORMAL DVD NİN İÇİNİ BOŞ GÖSTERİP BİLGİSAYARIMIN ALTINDA DVD SÜRÜCÜ OLARAK GÖZÜKEN SÜRÜCÜ İSMİ CD SÜRÜCÜSÜ'NE DÖNÜŞÜYOR.XP NORMAL GÖRDÜĞÜ HALDE KENDİ DRİVERİNİDE İNDİRİP YÜKLEDİM AMA HİÇ BİŞEY DEĞİŞMEDİ.

• yani anı dvd yazıcı servis bilgisayarında dvd yi okudu yani

valla çok garip formatta atmışsın

başka bir xp kur elindekinden farklı bir cd bul.
  • BİRDE DÜŞÜK HIZDA DVD YAZ BAKALIM

DVD LER BU ARA ÇOK SORUNLU BENİMDE BAŞIMA GELDİ BU OLAY DVD Yİ DEĞİŞTİRDİM SORUN ÇÖZÜLDÜ
  • yazılan dvd de problem gözükmüyor ama servisin pc sinde benim yazıcı ve benim yazdırdığım dvd normal çalışıyor yani okuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.