Şimdi Ara

Dvd yazıcı öneriniz?hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvd yazıcı almayı düşünüyorum Nec 7173a modeli nasıl onu önerdiler kimisi Asus diyo
    Lg diyende war kararsız kaldım yardım lütfen
    teşekkürler..

• ben nec öneririm. NEC AD-7173-0B ( BENCE )
  • dostum paran varsa plextor al profesyonel birşeyler düşünüyorsan ama normal diyorsan ve param var diyorsan philips al bundan öte param da fazla yok diyorsan sana lg öneririm asusa bulaşma bence arkadaşım da hem asus hem de philips var asusun perofrmansı eksik biraz
  • İnan bana hepsi birbirinin aynısı...Optik sürücü biraz şanş işi o yüzden nekadar incelersen incele gene olay bahtında bitiyor..

Forumda NEC alıp "yazdırdığı cd leri okuyamayanları",ASUS alıp "cd yazıor fakat dvd yazamıyorlarıı",LG alıp medya beğenmiyorları,BenQ alıp "DVD-R yazamıyanları" görebilirsin..

Malesef hepsi bir çıkmıyor ürünlerin o yüzden karar senin ama bana sorarsan en az şikayet duyduğum(gerçi en az satılan olduğundan da olabilir) BenQ..
  • bu forumda artık dvd writer tavsiyesi yapmayı yasaklamak gerek,,,tamamen şans işi,,,hepsi mükemmel ve hepsi kötü...bu kadar arap saçına dönmüş başka bir mevzuu olmadı herhalde şimdiye kadar,,,tavsiye edilmeyen ve şikayet edilmeyen bir tek marka ve model yok,,,bi ara Nec aldı başını gitti,sonra o da başladı okumamaya,,LG cd-rw lerdeki başarısını tekrarlar mı deyip güvenip alanlar oldu,,,memnun kalan da oldu olmayan da,,philips cd rom cd rw dönemlerinde hiç sevilmeyen bir markayken dvd rw lerini çok tutanlar oldu,,,asus için çok memnun olan da var,,başka dvd rw görmeden asusu övmeyin diyen canı yanan da var,,,samsungdan başım yandı diyor birisi,diğeri samsungun 18x olanına balmadan geçmeyin sakın diyor,,,,

tamamen muamma...ben sırf çizgi elektronik ve 10 yılda mükemmel performans sergileyen 50x asus cd romun hatrına gittim asus 1608p3s aldım ve çok memnunum şu an,cd rw LG kullandım hala kullanıyorum,,1000 rakamını geçtim onunla da...

bence gir mağazaya ve içerde ver kararını ve bir daha arkana bakma,,ilk gün anormal bir performans seergilemedii sürece de değiştirme dvd rw ını,,

kolay gelsin

• NEC 7173A
  • her gün beş konu açılıyor. dvd yazıcı konusunu bir süreliğine üst konu yapmakta fayda var

birde foruma girerken bir arama bölümünü kullanmadan başlık açmayınız diye bir uyarı olsa iyi olacak.

geçenlerde biri soket 939 lar ne olacak beeeaaaa diye başlık açtı kaçgün o başlık öyle durdu.

laubalilik had safhada.forumda kullanılan dil ve üslupta cıvıttı. modların hiçbiryerde adı sanı duyulmuyor düzeltici hiçbir uyarı ve yazı göremiyorum. sahipsiz yer gibi bu forum.
  • normal kullanıcıysan nec almalısın ben nerdeyse bütün markaları denedim ama nec kadar başarılı değiller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.