Bildirim
DVD YAZMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bi dvd yazacağına bağlı... Denemek lazım derim... -
ram iniz biraz düşük gibi. xp kullanıyor iseniz zorlanır pc. -
Arkadaşım bende şu aşağıdakiler var.
p2 350 MHz (%33 overclocklu 468 MHz)
128Mb sdram
intel 810 chipli dfi revision b*3 board
80 Gb samsung HDD 2mb cache
Ekran kartı onboard ram den yiyor
lg dvd writer
windows xp pro
8x dvd yazarken winampdan mp3 dinleyebiliyorum, 16x i hiç denemedim yakında bi deneyecem... -
yaşamazsın ben p3 600 128 ram ile 200 den fazla dvd film kopyaladım... -
hiç bir sorun olmaz,bendede bir bilgisayar var 1050 athlon 256 ram,dvd yazıyorum hemde sata bağladım -
Bazı arkadaşlar hiç bir bilgileri olmadan bilgisayar nasıl çalışır bilmeden yorum yapıyorlar ,hdd in anakartın nasıl çalıştığını bilmeden güney köprüsü kuzey köprüsü ne iş yapar bilmeden ahkam kesmeyin senin gibiler bu forumda ise hakikatten benim bu forumda olmamam lazım.
DVD'lerin 1x'i 1385 KB/sn === 8 x 1385kb= sadece 11 mb ... sı ile okur 80 gb hdd bunu -
benim sitemim amd sempron 2600+(754)
512 twinmos ram 400
120 samsung 8mb
dvd rw nec 3500
dvd yazarken sistem acayip kasıyor. işlemci devamlı 100 civarında yazma programı olarakta nero kullanıyorum bilgisi olan biri el atsın ... -
nero 6.0.0.19 .....dvd kopyalıyor....
sistem gereksinimleri
500 mhz işlemci
64 ram
8 mb graphic -
P3-750, 256 Ram sistemim ve Philips dvd yazıcımla gayet başarılı bir şekilde yazıyorum. Bende sizin gibi çok merak etmiştim. Ama sorun olmadı. Yazarken en fazla internette geziniyorum. onun dışında programları kapatıyorum. -
P2 400 var bende 128mb ram şimdiye kadar 40 - 50 tane yazdım hiç bir sorun çıkmadı.
Yalnız hocam siz çok iyi overclock etmişsiniz o işlemciyi pm den bana ulaşıp detaylı bilgi verirseniz sevinirim. -
p2 350 384 ram ile tecrübem oldu, bu konfigürasyon ile cd yazmak bile işkence. 2-3 tane internet explorer açarsam error verebiliyor. -
Nedense birkac gundur cd yazarken islemci 100% calisiyor ve sistem inanilmaz kasiyor,bilgisi olan?
Celeron 1.7 512ddr 60gb
Tesekkurler -
lutfen arkadaslar fikrini bilgisini söyleyen kisilere saygili olun hepimiz ayni bilgiye sahip degiliz birde altine kardeslikden bahsetmissin -
quote:
Orjinalden alıntı: nightcrawler
benim sitemim amd sempron 2600+(754)
512 twinmos ram 400
120 samsung 8mb
dvd rw nec 3500
dvd yazarken sistem acayip kasıyor. işlemci devamlı 100 civarında yazma programı olarakta nero kullanıyorum bilgisi olan biri el atsın ...
DVD writer'ınızın dma özelli aktif değilse yazma veya okuma anında işlemciyi zorlar. dma'yı aktif hala getirmeniz durumunda işlemcinize böyle bir yük bindirmeyeceği kanaatindeyim. -
Bazı arkadaşlar gerçekten yüksek sayılabilir konfig.leri ile dvd yazamadıklarından bahsetmiş.
Hemen bilgisayarıma sağ tuş ile tıklıyorsunuz özelliklerden donanım sekmesine ordan aygıt yöneticisine tıklıyorsunuz oradan anakartınızın ide-ata-atapi denetleyicileri kısmından cd veya dvd writerınızın bağlı
olduğu ide kanalına (!!!ki bu ikinci ide kanalı olmalı) çift tıklayıp gelişmiş ayarlar sekmesine tıklıyorsunuz buradaki etkin aktarım
modu: ultra dma 2 olmalı bu çok önemli...
Bu ayar bazen durup dururken veya 2. ide kanalına bi sürücü takılınca pio moduna dönebiliyor en kaliteli mainboardlarda bile başıma geldi windowslardaki bir sorundan ileri geldiğinide duydum bazı boardların bioslarına udma-pio mod seçeneklerini gereksiz yere koyduklarına da şahit oldum.
Acele ile yazdım bir hata varsa kusura bakmayın.
NOT: Arkadaşın bir tanesi benimle dalga geçmiş ve yukarıda bana ait olan konfig. ile dvd yazamıyacağımdan bahsetmişti... zannedersem bunu silmiş.
-
Vallaa ben P3 733+256 Ram le usb PHilips DVD-RW kullanıyorum sorun yaşamadım henüz. Herşey normal. -
bende hem cd yazıcı hem dvd yazıcı var.
ben nasıl bi ayar yapmalıyım..??
quote:
Orjinalden alıntı: deadbye
Bazı arkadaşlar gerçekten yüksek sayılabilir konfig.leri ile dvd yazamadıklarından bahsetmiş.
Hemen bilgisayarıma sağ tuş ile tıklıyorsunuz özelliklerden donanım sekmesine ordan aygıt yöneticisine tıklıyorsunuz oradan anakartınızın ide-ata-atapi denetleyicileri kısmından cd veya dvd writerınızın bağlı
olduğu ide kanalına (!!!ki bu ikinci ide kanalı olmalı) çift tıklayıp gelişmiş ayarlar sekmesine tıklıyorsunuz buradaki etkin aktarım
modu: ultra dma 2 olmalı bu çok önemli...
Bu ayar bazen durup dururken veya 2. ide kanalına bi sürücü takılınca pio moduna dönebiliyor en kaliteli mainboardlarda bile başıma geldi windowslardaki bir sorundan ileri geldiğinide duydum bazı boardların bioslarına udma-pio mod seçeneklerini gereksiz yere koyduklarına da şahit oldum.
Acele ile yazdım bir hata varsa kusura bakmayın.
NOT: Arkadaşın bir tanesi benimle dalga geçmiş ve yukarıda bana ait olan konfig. ile dvd yazamıyacağımdan bahsetmişti... zannedersem bunu silmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X