Şimdi Ara

dvd yazma problemi - eksik görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, LG 4165b dvdrw kullanıyorum, verbatim marka dvd lerden ilk önce 4.7gb yazdım bi kaçkere (yani nero 4.7gb görüyodu) ancak daha sonra nero boş dvdlerimi 4.489gb görmeye başladı. nero 7 kurdum sorun çözülmedi. verbatim dvdlerimi aldığım yere gittim, sorunu mağazadaki görevliye anlattım, aynı sorunu daha önceden de duyduğunu ve sadece verbatimler için değil diğer markalar içinde duyduğunu, ancak sorunun ne olduğunu bilmediğini söyledi. nero 7 den sonra başka dvd kopyalama programları da yükledim ancak sorun aynı, dvd yi kaldırıp tekrar ekledim gene olmadı. çözüm önerilerinizi bekliyorum...

• Tam olarak 4.7 GB (4812 MB) yazdıgına emin misin?

Boşuna uğraşmıssın.DVD ye 4.5 GB'dan daha fazla veri yazamassın. Ancak DVD'yi riske atar overburn yaparsın onunla da en fazla 4600 MB yazarsın.
  • saol yardımın için. ilk yazdığım dvd lere baktım hepsi 4.31 civarlarında ama ben 4.7 doldurduğumu hatırlıyorum, overburn yapmadan. emin misin? yani hiç bir dvd ye overburn yapmadan 4.7 dolduramazmıyız??
  • şansını zorlama derim dvd kaybedebilirsin
  • 1GB 1000 MB ÜZERİNDEN HESABYABILIYOR YANİ 4700MB =1GB. HALBUKİ YANLİŞ 1024MB=1GB EDER
    4700MB=4,5GB YAPAR. ONUN İÇİN 4,5 GB DAN FAZLA YAZAMASSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: macayedi

saol yardımın için. ilk yazdığım dvd lere baktım hepsi 4.31 civarlarında ama ben 4.7 doldurduğumu hatırlıyorum, overburn yapmadan. emin misin? yani hiç bir dvd ye overburn yapmadan 4.7 dolduramazmıyız??

Valla bu konu tartışıldı daha once forumda. 4600'den fazla yazılamayacagı sonucu cıkmıstı. 4.7 GB yazabilen kimse yok.

Bir yerden duyduguma göre söz konusu olan 200 MB'lık kayıp bölgede DVD'yi DVD yapan tanımlamalar kayıtlıymış. Ama 200 MB tutması ilginç, çok fazla. Dahası Nero'da bir yerde bu tanımlamaların 1GB olabileceği yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 17 Aralık 2005, 22:38:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.