Şimdi Ara

dvd yazma problemim var acil yardım istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP Pavilion dv4000 dizüstü bilgisayarımda ki dvd yazıcım cd yazabiliyor fakat tüm dvdleri okumasına rağmen boş dvd yazdıramıyorum..sorun neden kaynaklanıyor olabilirir.yardımcı olursanız sevinirim..

• Belki de Dvd yazıcı olduğunu zannettiğiniz cihaz Dvd yazıcı değil de Cd Yazıcı Combo sürücüdür. Nero'yu kullanarak sürücünüzün hangi türleri yazabildiğini/okuyabildiğini görebilirsiniz. Bunun için Nero > Ekstralar > Sistem Bilgisi Topla dedikten sonra çıkan programda sürücünüzün okuma/yazma özelliklerini görebilirsiniz. Eğer Sistem Bilgisi Topla dedikten sonra bir uyarı ile karşılaşırsanız Skip Test deyip devam ediniz.

Eğer elinizdeki Dvd yazıcı ise kullandığınız medya Dvd yazıcınızla uyumsuz olabilir. Bu durumda üreticinin sitesinden en yeni Firmware versiyonunu indirerek sürücünüzü güncellemeniz sorununuzu çözebilir.
  •  dvd yazma problemim var acil yardım istiyorum...

Dizüstünüz yukarıdaki seridense (4000), optik sürücünüz combo olarak geçiyor. Bu durumda dvd yazamamanız normal.

Dizüstünün özellikleri şöyle sıralanıyor, kontrol ediniz:

-Microsoft(R) Windows(R) XP Home Edition with SP2
    -Intel(R) Pentium(R) M Processor 740 (1.73 GHz)
    -15.4" WXGA BrightView Widescreen (1280x800)
    -Intel(R) Graphics Media Accelerator 900
    -512MB DDR SDRAM (2x256MB)
    -60 GB 5400 RPM Hard Drive
    -FREE Upgrade to 8X DVD +/- RW/R & CD-RW Combo!!
    -54g(TM) Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth
    -12 Cell Lithium Ion Battery
    -Microsoft(R) Works/Money
    -Remote control (purchased separately)

Konu ile ilgili adres burada

• ya arkadaslar bende de ayni problem war..
    ama bende lg nin writeri war..
    ilk aldigimda cok gusel yaziodum dvdleri simdi bos cdleri okumuo ama dier dvdleri okuo
    lutfen yardim arkadaslar:(
  • söylediğiniz işleme baktım ama combo değil sanırım anladığım kadarıyla...dvd oku kısmında sadece -RAM,yaz kısmında ise -RAM,-ROM,-R DL seçeneklerini yazamadığımı söylüyor.bide hd dvd yazamadığımı belirtmiş.acaba kullandığım boş dvd özelliğinden olabilirmi..DVD-R ile deniyorumda..
  • evet kardeş seri doğru fakat sistem bilgileri ve özellikler aynı değil..yani sadece tip olarak aynı..ayrıca driverlarında dvd yazma cd de vermişlerdi..
  • nero dan dediğiniz sistem bilgileri bunlar..combo değil sanırım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim dvd writer nolcek??
    bos dvdleri okumuo..
    onceden cekiodum simdi cekemiorum
    bi yardim arkadslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.