3 tane film attım birisini zar zor okuyor.Çok zor açılyor niye böyle oluyor off.Tekrar deniycem yine boşa gitcek dvd.
yazma hızını düşük tutarak yazdırmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
yazma hızını düşük tutarak yazdırmayı dene
Hocam zaten 30 dk sürüyor yavaş tutarsam 2 saat sürecek.
Yazdım dvdye.Takıyorum dvd ye içi boş gözüküyor.Bune biçim iştir ya.
Başka işlerle uğraşıyom ondan mı yazamıyor.Şimdi yazdığım dvd nin üstüne tekrar yazdırıyom bakim nolcak.
yazdığın boş dvd uyumsuz olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
O nası oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Eyy Aşk Sana Uzağım
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
O nası oluyor?
cd ve dwd ler de öncelikle önemli olan şey arka kısmıdır arka kısmı ne kadar koyu olursa cd o kadar kalitelidir...Ama marka derseniz tdk verbatim derim... no name boş cdlere para vermeyiniz medya uyumsuzluğu olabilir. bikaç tane farklı markalarda boş dvd alıp dene bence.
Benim bildigim bu işin üç sebebi olabilir. Ya DVD okuyucu bozuktur, ya işlemci+ram ikilisinden biri fazla overclock'dan yanlış yazmaya neden oluyordur ya da anakartta çatlak vardır. Eger OC yaptıysan biostan hepsini sıfırlayıp default ayarlara getir, bu şekilde bir yazma denemesi yap (silinebilir bir DVD almanı tavsiye ederim). Sorun düzelmezse DVD okuyucunu çıkarıp başka bir makineye tak, bir deneme yazdırması yap, sorun DVD yazıcıda mı makinende mi anlaşılır. Hiçbiri degilse anakartta çatlak vardır.
Zaten DVD ye yazabileceğin max hız 16x. Bunun yerine 4x le yazmayı dene tek çare o. DVD oynatıcıdan izliyorsan okuma hızı düşük olduğundan 16x'e yetişemiyor olabilir. Bilgisayardan izliyorsan dvd'deki dosyaları bilgisayara atıp izle.
quote:
Orijinalden alıntı: ahezlada
Benim bildigim bu işin üç sebebi olabilir. Ya DVD okuyucu bozuktur, ya işlemci+ram ikilisinden biri fazla overclock'dan yanlış yazmaya neden oluyordur ya da anakartta çatlak vardır. Eger OC yaptıysan biostan hepsini sıfırlayıp default ayarlara getir, bu şekilde bir yazma denemesi yap (silinebilir bir DVD almanı tavsiye ederim). Sorun düzelmezse DVD okuyucunu çıkarıp başka bir makineye tak, bir deneme yazdırması yap, sorun DVD yazıcıda mı makinende mi anlaşılır. Hiçbiri degilse anakartta çatlak vardır.
Hocam dvd-writer bozuk büyük ihtimalle.Çünkü başka bilgisayarda okumuyor dvdleri.dvd okuyucuda çıkartamam laptop.
ya dvd rw bozuktur ya da dvd yi yazdırdığın programda da sorun olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme