Şimdi Ara

Dvdrip - Xvid - Avi Sıkıntısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrhb İyi günler. benim sorunum şöyle. Sony Marka tam olarak modelini bilmiyorum 82 ekran LCD tv var. Lcd Film izlemek için indirdiğim net üzerinden mpeg4 uzantılı dosyaları hangi programı kullanırsam kullanıyım AVİ ye çevirdiğim halde '' Video Çözünürlüğü Desteklenmiyor '' diyor. Bende Video nun özet kısmından pikseline baktım. normal açılan filmler 288 * 720 v.s pikselli. İndirdiğim mp4 leri programla AVİ ye dönüştürdüğüm halde piksel sıkıntısı yaşıyorum.

Önerebilceğiniz Converter Programı var mı. pek fazla bişiden anlamam basit ihtiyacımı giderebilcek bi program.

Forumda Yeniyim Yanlış Bir yere konu açtıysam Affola ^^

Şimdiden Yardımlarını İçin Teşekkür Ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.KaLe33 -- 25 Temmuz 2013; 20:38:44 >

• 82" lik Tv de sen mp4 filmmi izleyeceksin. Git mkv uzantılı filmleri izle biraz göz zevkiniz gelişsin. Neyse benim haddime değildi ama bu dediğimi de aklının bi kenarına yaz. 1080p veya 720p film indirip izle. mkv uzantılılar iyidir.
    Bu arada TV 82" mi yoksa 82 cm mi. Onuda iyi öğren. İkisi çok farklı şeyler

Senin soruna gelince de; Total Video Converter işini görecektir.
  • Ben Freemake Video Converter kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

82" lik Tv de sen mp4 filmmi izleyeceksin. Git mkv uzantılı filmleri izle biraz göz zevkiniz gelişsin. Neyse benim haddime değildi ama bu dediğimi de aklının bi kenarına yaz. 1080p veya 720p film indirip izle. mkv uzantılılar iyidir.
    Bu arada TV 82" mi yoksa 82 cm mi. Onuda iyi öğren. İkisi çok farklı şeyler

Senin soruna gelince de; Total Video Converter işini görecektir.

Yorumun için sağolasın ve önerin için.

bende pikseli yüksek film izlemeyi severim. Mkv uzantılı filmi indirdikten sonra açacagını umuyorsan onuda denerim. dediğim gibi her zaman pc den izledigim için filmi sorun olmuyordu. Evde pc yok olduğundan LCD de izleme şansım var. O yüzden bir çok arkadaşa sordum AVİ. uzantısı ile ancak açarsın dediler. bende o yüzden avi çevirme ile uğrasıyorum. Freemake ihtiyacımı giderdi ama senin dedigin MKV uzantılı filmleri indirip denicem. İnş. Sıkıntı yaşamam.

Tekrar tşkrler

• Sen şu tv nin tam bir modelini öğren araştıralım bakalım hangi formatları açıyor.
  • 82" olmasının pek mümkünatı yok cm dir o
  • ya ekran yazıcaktm :D kısaltarak öyle yazdım yanlış algılama oldu herhalde :D k.bakmayın düzeltiyim hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Televizyonunuzun markasına göre, kendi sayfasında hangi tür ses ve görüntü uzantılarını desteklediğini bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.