arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. monitörümü DVI girişe bağladığım zaman görüntü alamıyorum. monitör BenQ FP202W 20". analog ve DVI-D girişi war. ekran kartım geforce 8500 GT 512 MB. vga kablosunun 2 ucunda da dvi adaptör war monitöre giren adaptör DVI-D dual link, ekran kartı girişi DVI adaptörü ise DVI-I dual link.ama bi türlü görüntü alamıyorum. acaba adaptör kullanmadan bir kablo alsam denesem görüntü alabilirmiyim??? yardımlarınızı bekliyorum.yardım eli uzatanlara şimdiden teşekkür ederim
ekran kartınızın çıkışı vga ise dvi yoksa boşuna dvidan bağlamayın vga kablodan bağlayın
Ekran kartımın çıkışında hem vga hem dvi çıkışı war
Monitörayarlarını DVI ya da otomatik yap. VGA da kalmış olabilir.
ayaları tek tuşla değiştirebiliyorum ve dvi a getirdiğim zaman ise no signal detected diyor.. ekran siyah olarak kalıyor..
VGA+DVI Adaptörün DVI kablosunun yerini tutmadığını okumuştum birkaç yerde... Bir yerden ödünç DVI adaptörü bulup denersen iyi olur...
bilmiyorum o kadar forumlara baktım hala aklımda soru işaretleri war.BenQ nun resmi sitesindede "D-Sub için çift (çevirici ile) ve DVI-D tek giriş" diye bişe yazıyor monitör özelliklerinde. acaba çevirici olmadan direkmi bağlamak gerekiyor anlamadım.bide dvi-dvi kablo bulamadım mecburen adaptör almak zorunda kaldım.koskoca adanada yok yok yok tüm gün aradım.DVI-I dual link adaptörüde çok zorlanarak buldum.nerden buldumu isim vermeden söleyim bari.adanada baya bi ünlü olan bilgisayar firmasına gittim bana dvi kablo lazım dedim heryerdeki gibi yok dediler o zaman adaptör varmı dedim onada yok dediler. bende sıfır bir ekran kartı açtırdım içinden adaptörünü aldım ama adaptörü bulana kadar 5 farklı ekran kartı açtırdım en sonunda sapphire 2400HD nin içinde buldum.4 ytl ücret verdim ve çıktım.çalışma umuduyla eve geldim taktım ama olmadı.çıldıracam ya 3 gündür uğraşıyorum
Bu arada ben de DVI ile VGA arasındaki farkı merak ediyordum sayende öğrendim... Linkte yorum yazan kullanıcı her 2 kablodaki farkları göstermiş... Gerçekten de çok fark ediyormuş...
Yorumdaki linkleri tek tek kopyala yapıştır ile 6 tane browserda açın... Resimler açılınca browser resimleri küçültüp ekrana sığdırıyor, çok kötü oluyor... Siz büyütüp tam boy yapın... Aradaki fark çok belirgin...
mağazaları bakım çalışmasındaymış giremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: CooLEs
mağazaları bakım çalışmasındaymış giremiyorum
Evet birkaç gündür böyle... Sonra yine denersin...
Hatta bende şu an açıldı...
Ben yinede mesajdaki o bölümü buraya kopyala-yapıştır yapayım, linklere tıklarsınız daha rahat olur... Dediğim gibi sırayla tıklayın ve fotoğraflar açıldıktan sonra eğer Internet Explorer küçültmüşse tam boya alın...
teşekkürler yardımların için ama o linkini verdiğin kablo uymaz benim donanıma.bir tarafı DVI-D dual link diğer tarafı ise DVI-I dual link olacak . ekran kartımın çıkışı DVI-I dual ve single olduğundan. Yoksa ben 2 tarafıda DVI-D dual buldum burda...yinede teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme