bulabılecegım yerlerı yazabılrmısınız? vatan bılgısayara ne zaman sorsam yok.teknosalarda falanda bulamıyorum...tesekkurler.
İzmir - Çankaya'da Onur Çarşısı(Çankaya Dersanesinin karşısında).
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
İzmir - Çankaya'da Onur Çarşısı(Çankaya Dersanesinin karşısında).
eyvallah cvp için sagol ama benim ıkamet istanbul :)
arkadaşım kadıköy piyasasında çok rahat bulabilirsin bulunmaz hint kumaşı değilki
yazıcıoğlu iş hanına bir bak derim
quote:
Orjinalden alıntı: grimser
arkadaşım kadıköy piyasasında çok rahat bulabilirsin bulunmaz hint kumaşı değilki
yazıcıoğlu iş hanına bir bak derim
elbet bulunmaş hint kumaşı degıl ama ne kısmetsen ben aradıgım zaman hiç bir yerde olmuyor daha monıtru aldgm zaman dvı sormustum yazıcıoğluna aslında acelem vardı bır ıkı yere sordum şans orda da yoktu bende es gecmıstım. birdaha da uğramadım bakmak lazım :)
elsan elektronik var pasajın ilk dükkanı uğra istersen bi ordada bulamazsan monitörünü sat ne biliyim vazgeç bırak bilgisayar işlerini uzaklara git nirvanaya ulaş
Orjinalden alıntı: grimser
elsan elektronik var pasajın ilk dükkanı uğra istersen bi ordada bulamazsan monitörünü sat ne biliyim vazgeç bırak bilgisayar işlerini uzaklara git nirvanaya ulaş [/quote
ok bakarım eyvallah valla bu monıtoru bulana kadar yanı gelene kadar akla karayı secmıstım tepkıme suresı 3 olan b cıhazda anologda cok guzel o yuzden satmam. :)
birde birkaç çeşit oluyor galiba bunlar varmı çeşitler hakkında bir bilgisi olan
DVI-I kablo bulamaman ilginç arkadaşım ben de Ankara'dayım DVI-D lazım olmuştu, her gittiğim yerde DVI-I vardı DVI-D olmamasına rağmen..