Şimdi Ara

DVI KABLO ÇOK GEREK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dvi kablo uygun mu, alayım mı pilipis 170x fw için ?

" MANHATTAN DVI - DVI 1.8MT DİJİTAL MONİTÖR KABLOSU "
    link :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1255&productid=bd46617

Ya da sizin bi öneriniz var mı ?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 9 Mart 2006; 1:41:52 >
  • hayret bişey ya bundan da mı para kazanıyolar yanında niye vermediler kabloyu? philips e
  • Örneğin ekranın geometri ayarlarıyla artık uğraşmazsın hatta menüde bunlar etkisiz hale gelirler.
    Ekran cuk diye oturur.
  • Ben 170x6fb için almıştım o kabloyu ve olmadı. Çünkü yatay olan pinin çevresinde 4 pin daha var ama monitörün dvi yapısı o şekilde değil.

gittigidiyordan vision01 adlı birinden aldım dell monitör kablosu o sorunsuz çalıştı.
  • hocam ben o kabloyu mecidiyeköyden 5 ytl ye aldım..benim 170x6fb için..veee...müthiş fark ediyor görütüde..kesinlikle dvi kablosual derim..gerçekten gözle görülür fark oluyor...ama arkadaşın dediği gibi dikkat et, yani yatay pinin çevresi boş olacak yani 4 tane daha pin olmayacak etrafında
  • pala arkadaşım sorum sana. bende philips 190x6 var ve ekran kartım 6600 gt ben dvi kablo ile bunlaı birbirine bağlayınca "no signal" mesajı çıkıyor. sen de ilk aldığında kabloyu böle bir problem oldumu olduysa nasıl hallettin? yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkersoylu79@hotmail

pala arkadaşım sorum sana. bende philips 190x6 var ve ekran kartım 6600 gt ben dvi kablo ile bunlaı birbirine bağlayınca "no signal" mesajı çıkıyor. sen de ilk aldığında kabloyu böle bir problem oldumu olduysa nasıl hallettin? yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım aynı senin lcd ve ekran jkartım var ben dvi bağlantısını DVİ-D kablo olarak satın aldım ve çalıştı..converter türü olarak DVİ-D veya DVİ-İ çalışır.diğer converterler çalışmıyor.
  • Uç kısımları çok net gözükmemekle birlikte şöyle bir dvi kablosu var , bu kablo hangi sınıfa giriyor bir bilginiz var mı
    Oğuz Bey e sordum , şimdiye kadar bir sorun yaşamadıklarını söyledi ama türüyle ilgili net bir cevap veremedi (topu topu 10 tane felan satmışlar zaten) .

http://www.garantipc.com/product_info.php?products_id=216

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

Uç kısımları çok net gözükmemekle birlikte şöyle bir dvi kablosu var , bu kablo hangi sınıfa giriyor bir bilginiz var mı
    Oğuz Bey e sordum , şimdiye kadar bir sorun yaşamadıklarını söyledi ama türüyle ilgili net bir cevap veremedi (topu topu 10 tane felan satmışlar zaten) .

/>

http://www.garantipc.com/product_info.php?products_id=216

o gösterdiğin resim DVİ-D tipindedir....

• hocam bende de aynısı olmuştu..no signal diyordu.ama menüden "input selection" a gelip digitali seçeceksin..sonra bilgisayarı yeniden başlatınca olması lazım..olmazsa ekran kartı driverı yeniden yükle olur

Orjinalden alıntı: ilkersoylu79@hotmail

pala arkadaşım sorum sana. bende philips 190x6 var ve ekran kartım 6600 gt ben dvi kablo ile bunlaı birbirine bağlayınca "no signal" mesajı çıkıyor. sen de ilk aldığında kabloyu böle bir problem oldumu olduysa nasıl hallettin? yardımcı olursan sevinirim
    [/quote

• eldeki sisteme ve kullandigin aletlere bagli bir sey.bazi kisiler 200€ luk kablo,bazisida 20€,tabiki bazilarida 1€ luk.
  • Arkadaşlar bendede Sony sdm-hx73 model bir Lcd var Dvi özelliği var ama ekran kartımda dvi çıkışı olmadığı için kullanamıyorum.Görüntü kalitesi olarak çok fark varmı acaba,eğer çok varsa sırf bu sebepten dvi çıkışlı bir ekran kartı almayı düşünüyorum.Teşk. ederim
  • Sen cihazı aldın da kablousunu vermedilermi

DVI kablo al o basit ve ucuz bir kablo tam verim alamayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.