Şimdi Ara

DVI VGA DÖNÜŞTÜRDÜM EKRAN KARTI ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 gün önce ekranın rengi turkuaz oldu.Sorunun kasadaki vga girişinden olduğunu öğrendim. VGA girişi bozulduğu için DVI>VGA dönüştürücü aldım.Ekran rengi düzeldi fakat ekran kartını aktif edemiyorum. Aktif etmeye kalktığımda out of range hatası alıyorum. Ekran kartımı aktif edemediğimden dolayı hiçbir oyunu oynayamıyorum. Ayrıca çözünürlük ayarlarım ciddi şekilde bozuldu.Şuan yazdığım yazıdan tut youtubadaki video resimleri bile büyüdü o derece. Şuan için yeni ekran kartı veya pc alma şansım malesef yok. Ekran kartımı aktif hale getirmem için lütfen yardımcı olun( AMD Radeon HD 8350) Windows 8.1

• Kaliteli bir dönüştürücü al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Out of range hatasını ekran kartınız monitörün çözünürlüğünü desteklemediğinde alırsınız. Muhtemelen VGA DVI çeviricinizde bir pin arızalıdır. tam terside ekran kartınız monitörün verebileceğinden yüksek çözünürlük gönderdiğinde de aynı uyarı çıkabilir ama pc yi yeniden başlatınca veya güvenli modda açınca ve ayrıca Bios ekranlarında görüntü otomatik gelir zaten.
  • peki ne yapabilirim. Hem ekran kartımı aktif edip hem de ekran renginin düzelmesi için ne yapmalıyım veya ne almalıyım onu sölermisiniz
  • Yeni bir dönüştürücü alın bazı dönüştürücülerin pimleri farklı olabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.