Şimdi Ara

DVİCO TVİX HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

optik var değilmi tam seçemedim de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman

hayırlı olsun

optik var değilmi tam seçemedim de

evet optik mevcut.componet compozit hdmi usb zaten görünüyordur
  • Selamlar, sanırım yanlış sormuşum soruyu, twix external HD'yi gördü oradaki bütün mediaları çalıştırdı onda bir sıkıntı yok, sadece external disk takılı iken usb'den bilgisayara bağlatı yapabilir miyim onu merak ediyorum, yoksa internal bir disk mi olması lazım o durumda, bir de son sorum (bugünlük :)) ben cihaza bluray sürücü bağlayabilir miyim, external kutu yapıp bağlasam mediaları okutabilir miyim, deneme yaptınız mı bu konuda yoksa sadece hd. flash disk vs. gibi aygıtlar mı bağlanıyor, bu sıralarda lg nin bluray sürücüsünde güzel kampanya var 180 liraya alabiliyorum onu denemek istiyorum,
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youcq -- 10 Mart 2009; 17:20:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: youcq

Selamlar, sanırım yanlış sormuşum soruyu, twix external HD'yi gördü oradaki bütün mediaları çalıştırdı onda bir sıkıntı yok, sadece external disk takılı iken usb'den bilgisayara bağlatı yapabilir miyim onu merak ediyorum, yoksa internal bir disk mi olması lazım o durumda, bir de son sorum (bugünlük :)) ben cihaza bluray sürücü bağlayabilir miyim, external kutu yapıp bağlasam mediaları okutabilir miyim, deneme yaptınız mı bu konuda yoksa sadece hd. flash disk vs. gibi aygıtlar mı bağlanıyor, bu sıralarda lg nin bluray sürücüsünde güzel kampanya var 180 liraya alabiliyorum onu denemek istiyorum,
    Saygılar

valla güzel bir soru sormuşsun ama external i bağlı iken neden tvix i pc ye bağlama gereği duyuyorsun çıkışlar mı yetersiz.ben external alınca arkasında yeterince usb vardı o nedenle hdd yi bağladım da attım filmleri ama akşam elimdeki 120gb maxtor u takar denerim.ama şu şekilde bir mantık ile çalıştırır.mesela bendeki maxtor u ve aynı anda 1tb yi ayrı ayrı görüyoırdu bunun işlemciside kendisine takılan hdd yi harici olarak gördüğü için demekki çalışacak ama dener yazarım.blu ray a gelince forum un birisinde okumuştum çalıştırıyordu .ama tabi bana denedinmi dersen denemedim .

• 1,With two USB2.0 host ports, you can now attach additional external USB hard drives to further extend the storage capacity or transfer files from another USB device such as a thumb drive. You can also playback files from a digital camera, USB flash driver, USB flash card reader, or a MP3 player.

2,Transform the TViX HD M-7000A into a set top box & Personal Video Recorder(PVR) with a HD Digital TV tuner option. This enables TV viewing and recording directly from the unit. Wireless LAN allows you to “unwire” the TViX and do without a tether to the PC.

sanırım burda da harici olarak mp3 çalar video kayddici vs çalıştırdığını söylüyor.sadece tv tuner opsiyonel miş sanırım
  • Arkadaslar merhaba. Benim bir problemim var yazrdimci olursaniz mutlu olurum. 1.5tb seagate hdd aldim ve tvix in icine taktim. Cihazi actim tvix HDD yi 468gb olarak gordu. Sonra usb den pc ye bagladim hic bir sekilde HDD nin icine giremedim format at dedim onu da yapamadi. Sonra HDD yi aldigim yere goturdum tekrar full format attirdim. Eve geldim tekrar taktim bu seferde tvix hdd yi hic gormedi ama usb den pc ye bagladigimda sanki external harddisk takmisim gibi pc de herseyi yapabiliyordum. Bu neden kaynaklaniyordur. Benim aklima gelen Tvix kendine gore bir formatlama yapiyor. Cunku ben tek parca NTFS formatlama yaptirdim bilgisayarci da yani harddiski bolmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitral

Arkadaslar merhaba. Benim bir problemim var yazrdimci olursaniz mutlu olurum. 1.5tb seagate hdd aldim ve tvix in icine taktim. Cihazi actim tvix HDD yi 468gb olarak gordu. Sonra usb den pc ye bagladim hic bir sekilde HDD nin icine giremedim format at dedim onu da yapamadi. Sonra HDD yi aldigim yere goturdum tekrar full format attirdim. Eve geldim tekrar taktim bu seferde tvix hdd yi hic gormedi ama usb den pc ye bagladigimda sanki external harddisk takmisim gibi pc de herseyi yapabiliyordum. Bu neden kaynaklaniyordur. Benim aklima gelen Tvix kendine gore bir formatlama yapiyor. Cunku ben tek parca NTFS formatlama yaptirdim bilgisayarci da yani harddiski bolmedim.

selam arkadaşım sorunun ilginç ama benzerini bende yaşadım.tvix i ilk aldığımda önceden formatladığım ve içersine film attığım 1tb lik wd hdd ile bağladım external olarak .ama bir türlü açılmadı cihaz boot reading şeklinde döndü durdu.(ilk sayfaya bakarsan anlattım zaten).tviix açıkken bağlayınca sonradan yani görmede sıkıntı yoktu.sonra içine boşalttım ve tekrar format attım ama windows ile değil bunu yapabileceğin değişik programlar mevcut.formatı atınca direk hdd yi bağladım ve tvix hdd içine iki adet ikon attı.(ilk sayfada resimi var)onları silmeyeceksin .ondan sonra görmede sorun olmadı .bende zaten sonradan external i söküp içine bağladım ve olay çözüldü.bak eğer yapamassan tekrar irtibata geçeriz

• Dostum merhaba bu degisik programlar dedigin nedir acaba. Ne yaptiysam beceremedim. Tvix icine taktigim internal harddiski bir turlu gormuyor yahu deli oldum. Ama usb den baglayinca bilgisayarda sanki external harddisk olarak goruyor icine film falan atiyorum. USB den cikarinca kendisi gormuyor harddiski. Deli etti beni resmen.
  • quote:

Dostum merhaba bu degisik programlar dedigin nedir acaba. Ne yaptiysam beceremedim. Tvix icine taktigim internal harddiski bir turlu gormuyor yahu deli oldum. Ama usb den baglayinca bilgisayarda sanki external harddisk olarak goruyor icine film falan atiyorum. USB den cikarinca kendisi gormuyor harddiski. Deli etti beni resmen.

valla dostum senin sorununun değişini bende yaşadım ama benimki haricem takınca açılmıyor açılınca usb kablosunu takınca görüyordu.takılı olunca açılmıyordu bile.ama seninki biraz daha garip.ama bu programı dene bir istersen.burada

• quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

Dostum merhaba bu degisik programlar dedigin nedir acaba. Ne yaptiysam beceremedim. Tvix icine taktigim internal harddiski bir turlu gormuyor yahu deli oldum. Ama usb den baglayinca bilgisayarda sanki external harddisk olarak goruyor icine film falan atiyorum. USB den cikarinca kendisi gormuyor harddiski. Deli etti beni resmen.

valla dostum senin sorununun değişini bende yaşadım ama benimki haricem takınca açılmıyor açılınca usb kablosunu takınca görüyordu.takılı olunca açılmıyordu bile.ama seninki biraz daha garip.ama bu programı dene bir istersen.burada

Dostum hallettim teşekkürler alakan için. Meğerse harddisk bozukmuş yenisini verdi taktık. Şu anda hiçbir problem yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

Dostum hallettim teşekkürler alakan için. Meğerse harddisk bozukmuş yenisini verdi taktık. Şu anda hiçbir problem yok.

hollalmasına sevindim dostum zira zevk işi bu iş o kadar paralar verip alıyoruz aksaklık çıkınca hoş olmuyor.eğer takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

• Aynen dedigin gibi alipta agiz tadiyla kullanamamak var. Bir sorum olacak ben ekran olarak HP w2207h 22" kullaniyorum. 1680e 1050 maksimum cozunurlugu. Tvix i de HDMI den bagladim ekrana, ama sanki kaliteli bir goruntu alamiyor musun gibi geliyor bana. Sanki vga dan laptopa bagladigimda daha iyi goruntu geliyordu :-) Setupta Kullandigin ayarlari yazabilir misin acaba, bir de kendi icinden cikan HDMI kablosunu mu kullaniyorsun, ondan da killandim gidip daha iyi bir kablo alayim diyorum.
  • quote:

Aynen dedigin gibi alipta agiz tadiyla kullanamamak var. Bir sorum olacak ben ekran olarak HP w2207h 22" kullaniyorum. 1680e 1050 maksimum cozunurlugu. Tvix i de HDMI den bagladim ekrana, ama sanki kaliteli bir goruntu alamiyor musun gibi geliyor bana. Sanki vga dan laptopa bagladigimda daha iyi goruntu geliyordu :-) Setupta Kullandigin ayarlari yazabilir misin acaba, bir de kendi icinden cikan HDMI kablosunu mu kullaniyorsun, ondan da killandim gidip daha iyi bir kablo alayim diyorum.

selam dostum öncelikle bende 120 ekran lcd full hd var.ve ben onda kullanıyorum .mesajını şu an işyerinde okuyorum eve gidince yazarım.ama o kadarda karışık bir ayarı yok.setup ayarlarına girdiğin zaman soladan ilk baştaki seçenekte ses ve ekran ayarlarını görebilirsin.ben onları şu şekilde yaptım

audio digital
    dts audio digital
    tv standartı ntsc
    auto swiçh off
    tv tipi 16,9
    video port hdmi
    hdmi audio of
    video output 1080p (yada auto) tv ful olduğundan dolayı ama sen auto yapabirlirsin yada sana en uyan 720p yi seçebilirsin

ben ayrıca kendi üzerinde gelen hdmi i açmadım daha önceden aldığım hdm i kablosu vardı teknosadan 15,20 tl gibi bir rakama aldığım bir kablo var onu kullanıyorum kendininkini deneme şansım olmadı.çünki tv ünitesi takılırken tv deki bütün girişleri doldurdum bir daha takamam die .aklıma gelenler bunlar ama bakar yazarım.
    bu arada hangi yazılım var cihazda?
     DVİCO TVİX  HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU

malum bu durumda kablo takması zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 25 Mart 2009; 9:22:43 >

• Ya Tvixi nereye sakladın orda göremedim :-) firmware 1.2.52 kullanıyorum update etmedim. Şimdi ben o dediğin yerden ayarı 1080P yaptığımda ve bir film açtığımda ekran OUT OF RANGE deyip ekranı kapatıyor 1680*1050 60hz Recomended settings diyor. Ama 1080i yaparsam normal gösteriyor. Gerçekten laptopatan bağlı olduğunda daha güzel bir görüntü veriyor. Ya kablodan ya firmwareden ya da ayarlardan kaynaklanıyor bence. Deneye deneye bulacağım elbet :-)
  • quote:

Ya Tvixi nereye sakladın orda göremedim :-) firmware 1.2.52 kullanıyorum update etmedim. Şimdi ben o dediğin yerden ayarı 1080P yaptığımda ve bir film açtığımda ekran OUT OF RANGE deyip ekranı kapatıyor 1680*1050 60hz Recomended settings diyor. Ama 1080i yaparsam normal gösteriyor. Gerçekten laptopatan bağlı olduğunda daha güzel bir görüntü veriyor. Ya kablodan ya firmwareden ya da ayarlardan kaynaklanıyor bence. Deneye deneye bulacağım elbet :-)

dostum ben belitrttiğim gibi bendeki tv 1080p o nedenle ayarını öle yaptım sen 720p yada dediğin gibi 1080i yapman lazım bu arada yazılımı 1,3,74 e yükselt .bu arada her gün yeni bir dizayn yaptığım için şu an son resin yok ünitenin orada noıte bok un olduğu yerde duruyor.
    gerçi bu verdiğimde hdd yi içine takmadan önceki görüntü.
     DVİCO TVİX  HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU

• Dün akşam ayarları yaptım fena olmadı görüntü. Firmware i değiştirmedim ama 1.2.52 de bir sorun göremedim çünkü. Birtek .ts dosyalarının bazılarını oynatmıyor o da çok da önemli değil şu anda.
  • quote:

Dün akşam ayarları yaptım fena olmadı görüntü. Firmware i değiştirmedim ama 1.2.52 de bir sorun göremedim çünkü. Birtek .ts dosyalarının bazılarını oynatmıyor o da çok da önemli değil şu anda.

olduğuna sevindim .ayrıca film izlerken ilk sayfada bahsettiğim gibi tv den bağımsız renk parlaklık ayarlarınıda yapabiliyorsun.ve daha etkili oluyor.
  • Arkadaşlar

Benimde tavsiyem en sıkıntısız en optimum firmware olan 1.2.52 ile kullanmanız,
  • yawwss salgın başladı gene...

her yerde bir mkv player... admin arkadaşlar en çok incelenen 2-3 mkv player ı forum da sabit bir konu yapsanız iyi olur aslında herkes konu başlığı açmaz bu sayede
  • valla güzel bir inceleme olmuş alınabilecek mkv player lerin içinde sanırım en sağlıklısı sorunsuzu daha başka yerlerde de rastladım sorunsuz kullanıyorlar.parası dışında.param olursa bende hemen edineceğim diğer topicte wd hakkında hala sorunlar var.alan satıyor satmayanda firiwer ilke düzelmesini bekliyor.tabi bu benim görüşüm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.