Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DVİCO TVİX HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba aramızda tvix ile uyumlu olan linksys WUSB54GC wireless aparatı kullanan var mı dün gittim aldım. Tvix e taktım fakat network ayarlarında sadece "WIRED" kısmı aktif "WIFI" kısmı kapalı firmware falan da değiştirdim olmadı. Bir fikri olan var mı bu konuda. (aleti laptop a taktım ve evdeki wireless ağıma gayet güzel bağlanıyorum yani bozuk değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitral

Acaba aramızda tvix ile uyumlu olan linksys WUSB54GC wireless aparatı kullanan var mı dün gittim aldım. Tvix e taktım fakat network ayarlarında sadece "WIRED" kısmı aktif "WIFI" kısmı kapalı firmware falan da değiştirdim olmadı. Bir fikri olan var mı bu konuda. (aleti laptop a taktım ve evdeki wireless ağıma gayet güzel bağlanıyorum yani bozuk değil)

selamlar bu benimde merak ettiğim bir konu wd almaktan wrilenss olmadığından vazgeçtim pophorn ve tvix arasındayım net bağlantısı olduğu için .umarım yardımcı olacak birisi çıkar .bu arada tvix için önerilen bu wrilenss miydi acaba
  • Evet bu, bir tane daha var D-link in tam adını bilmiyorum ama. Tvix 7010 var bende hakkaten çok güzel bir alet tavsiye ederim. Bir tek bu wireless olayı kaldı halledemediğim. Yok mu yardımcı olacak?
  • quote:

Evet bu, bir tane daha var D-link in tam adını bilmiyorum ama. Tvix 7010 var bende hakkaten çok güzel bir alet tavsiye ederim. Bir tek bu wireless olayı kaldı halledemediğim. Yok mu yardımcı olacak?

selam arkadaşım kaç zamandır yoktum ne yaptın wrilens i çözdünmü oldumu yani olduysa aldığın modelmi yoksa başka bir ürünmü aldın?
  • Yok dostum çözemedim ne yaptıysam olmadı boşuna para verdim o kadar. D-link alıcam galiba ama onu da bulamadım internet sitelerinde e-bay den getirticem herhalde. Niye çalışmadı anlamadım bütün firmware ler ile denedim neredeyse
  • quote:

Yok dostum çözemedim ne yaptıysam olmadı boşuna para verdim o kadar. D-link alıcam galiba ama onu da bulamadım internet sitelerinde e-bay den getirticem herhalde. Niye çalışmadı anlamadım bütün firmware ler ile denedim neredeyse

hay allah ya .neden olmadı acaba .d linkte olma ihtimali varmı peki oda boşuna gitmesin
  • şık, iyi günlerde kullanman dileği ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

şık, iyi günlerde kullanman dileği ile

teşekkürler iyi dileklerin için.bu arada zaten normal uydu izlemez oldum film izlemekten.bu cihaz ile film izlemek başlı başına bir zevk
  • selam bu cihazın fiyatı nedir ülkemizde nerde satılıyor PCH ile kıyaslarsak hangisi ağır basar aralarında ne gibi farklar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

selam bu cihazın fiyatı nedir ülkemizde nerde satılıyor PCH ile kıyaslarsak hangisi ağır basar aralarında ne gibi farklar var

selam
    bu üründe sorduğunuz soru baya baya tartışıldı ama herkes kendine göre bir artı yada eksi buldu.ama gerek dizayn gerekse kalite olarak benim kafama yattı ve ben bu ürünü aldım iyikide almışım aldığım günden beri de tek bir sorunla karşılaşmadım film izlemeyi tamammen zevk e dönüştüren bir alet ben 750 tl ye almıştım gg den phc ile kıyaslanmaz bile .ama pophorn ile kıyaslanırsa bu bana daha estetik ve kullanışlı geldi ve ben tercihimi bu yana kullandım.tavsiye ederim
  • 750TL çok para PCH 410TL neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var birde HDD alınacak 1000TL'ye yaklaşır fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

750TL çok para PCH 410TL neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var birde HDD alınacak 1000TL'ye yaklaşır fiyat

tabi bu çok para olayı kişiye göre değişir ama benim gibi elinde neredeyse 2 tb ye yaklaşan mkv film arşivi olupta bunları izleyememek yada değişik alternatiflerde izlerken sorun yaşayan arkadaşlara göre çok değil.inanın bende alıca acaba hatamı ettim diye düşünsemde sonradan film izlerken özellikle dts li encode edlimiş sesli filmleri izlerken herşeyi unutuyorum
  • Elimde Sıfır kutusunda TViX M-6500A HD Media Oynatıcı var almak isteyenler irtibata geçebilirler

TViX M-6500A HD - 750 TL

TVIX T441 dual tuner for TVIX 6500A - 165 TL

heaydin@surat.gen.tr
  • Arkadaşlar Merhaba,

Dvico - Tvix 7000a ürünlerim gelmiştir

ilgileniyorsanız bana mesaj atabilirsiniz

tşkler

Mert AYSAN
  • 24bit video, trueHD ve dts-ma passthrough özelliklerini içeren firmware ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı acaba?
  • 7000A modelini alıp siteden son firmvare i indirip kurdum ilk önce çalıştı sonra kapatıp açınca boot ekranında kaldı açınca sadece BOOT yazıyor ve başka işlem yapmıyor setup tuşuna basılı tutup açıncada safeupg yazıp orda kalıyor kumandadan ok tuşuna basıp hdd de açtıgım tvixfw klasöründeki firmwari üstüne yüklemek istedim ama işlem yapmıyor hdd yi fat32 yaptım yine hareket yok bu aleti orjinal haline nasıl döndürebilirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  • sanırım fake tvix cihazlarında bu sorun yaşanıyor
    ya burada ya da diğer forumda benzer sorunu olan bir arkadaşın yazdıklarını okumuştum
    orijinal olmayan tvix cihazları firmware upgrade edildikten sonra kilitlenip kullanılamaz hale geliyor, diğer arkadaş da bu sorunu çözebilmek için epey bir uğraşıyordu ama halloldu mu bilemiyorum
    umarım aynı talihsizliği yaşamazsın
  • Evet arkadaşlar sorunu ögrendim tabiki Fake cihaz Gittigidiyordan alınca adama teşekkürde etmiştim hızlı gönderdi diye
    neyse problemler uzayınca insan ögreniyor tabi bu cihazı düzeltmek yerine yenisi almak daha ucuza gelecek ha birde araştırınca tek
    yanlışımın bu olmadığınıda ögrendim Vatanbilgisayar dan 1 TB WD marka HDD almıştım o kadar çok ısınıyorki aletin fanı durmuyor,HD de üzerinde
    green serisi olan Yeşil etiketli olanı almak lazımmış bunuda yanlışlarıma ekledim demekki forumlarda 100 sayfa okumak yetmiyor sözde araştırmıştım
    kulağıma küpe olsun :) İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • 1.3.137 yuklemiştim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.