Şimdi Ara

DVİCO TVİX HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alanya75

selamlar
    cihazın açılmaması sanırım formattan sonra kilitlenme olayıdır .fake cihazlar formatı kabul etmiyor.alt yazı olayıda netten beğendiğin arial ttf fontları alıp kök dizinin içine atıyorsun ilk sayfada anlatmıştım.sonrada menüden alt yazıya gelip o font u seçiyorsun hem alt yazı hemde menü türkçeleşiyor.yazlnız font u karakteri iyi seçmek lazım yoksa bazen menüde türkçe karakter küçücük çıkıyor okunmuyor uzaktan .ben alt yazılı izlemeyi sevmediğim için kaldırdım ve orj ine döndüm

merhaba arkadaşım,

yukarıda ki yazında sahte (fake) cihazlar formatı kabul etmiyor diye belirtmişsin. fakat tahminime göre senin cihazında sahte.

bu cihazın resmi web sitesi:http://www.tvix.co.kr/ENG/products/HDM7000.aspx

üretici firma kendi müşterilerini uyarmak amacı ile sahte ürün ile gerçek ürün arasındaki bazı farklılıkları gösteren bi pdf dökümanı hazırlamış ve ürünün sayfasında bu dökümana yer vermişler.

gerçek ürün ile sahte ürün arasındaki farklılıkları gösteren pdf dökümanına ise bu linkten ulaşabilirsiniz:http://www.tvix.co.kr/ENG/Faketvix.PDF

üzülerek belirtmek isterim ki bu pdf dökümanında 5. sayfada yer alan resime dikkatlice bakacak olursak, senin yayınlamış olduğun fotoğralara göre, incelemesini yapmış olduğun ürün sahte.

bu mesajı niye yazdığıma gelecek olursak. sahibinden.com da bu ürünün satıldığını gördüm. ve satıcı senin incelemelerinde yer verdiğin resimlerin aynısını kullanmış. ve ne tesadüftür ki bu satıcıda alanya'dan..

acil nakit ihtiyacı olduğundan satışı yaptığını belirtmiş.

umarım bu sahte ürünü satmaya çalışan kişi sen değilsindir.

ve umarım bu cihazdan alacak olan arkadaşlar daha dikkatli davranırlar.

firma tarafından yayınlanan aşağıda ki resimde gerçek ürün ile sahte ürün arasındaki ufak fark açık bir şekilde gösterilmiştir.

DVİCO TVİX  HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: diver_m

quote:

Orijinalden alıntı: alanya75

selamlar
    cihazın açılmaması sanırım formattan sonra kilitlenme olayıdır .fake cihazlar formatı kabul etmiyor.alt yazı olayıda netten beğendiğin arial ttf fontları alıp kök dizinin içine atıyorsun ilk sayfada anlatmıştım.sonrada menüden alt yazıya gelip o font u seçiyorsun hem alt yazı hemde menü türkçeleşiyor.yazlnız font u karakteri iyi seçmek lazım yoksa bazen menüde türkçe karakter küçücük çıkıyor okunmuyor uzaktan .ben alt yazılı izlemeyi sevmediğim için kaldırdım ve orj ine döndüm

merhaba arkadaşım,

yukarıda ki yazında sahte (fake) cihazlar formatı kabul etmiyor diye belirtmişsin. fakat tahminime göre senin cihazında sahte.

bu cihazın resmi web sitesi:http://www.tvix.co.kr/ENG/products/HDM7000.aspx

üretici firma kendi müşterilerini uyarmak amacı ile sahte ürün ile gerçek ürün arasındaki bazı farklılıkları gösteren bi pdf dökümanı hazırlamış ve ürünün sayfasında bu dökümana yer vermişler.

gerçek ürün ile sahte ürün arasındaki farklılıkları gösteren pdf dökümanına ise bu linkten ulaşabilirsiniz:http://www.tvix.co.kr/ENG/Faketvix.PDF

üzülerek belirtmek isterim ki bu pdf dökümanında 5. sayfada yer alan resime dikkatlice bakacak olursak, senin yayınlamış olduğun fotoğralara göre, incelemesini yapmış olduğun ürün sahte.

bu mesajı niye yazdığıma gelecek olursak. sahibinden.com da bu ürünün satıldığını gördüm. ve satıcı senin incelemelerinde yer verdiğin resimlerin aynısını kullanmış. ve ne tesadüftür ki bu satıcıda alanya'dan..

acil nakit ihtiyacı olduğundan satışı yaptığını belirtmiş.

umarım bu sahte ürünü satmaya çalışan kişi sen değilsindir.

ve umarım bu cihazdan alacak olan arkadaşlar daha dikkatli davranırlar.

firma tarafından yayınlanan aşağıda ki resimde gerçek ürün ile sahte ürün arasındaki ufak fark açık bir şekilde gösterilmiştir.

DVİCO TVİX  HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU

Selamlar, bu forumu buyuk beklentiler ve umitlerle yeni satın aldıgım TVIX 7000 Media Player bozulunca arastırma yaparken tesadufen buldum! Tamda Diver_M in mesajını okuduktan sonra jeton dustu. Alanya'dan satılan cihazı sahibinden.com uzerinden satın almısım!! :) Satan kisi iyi biri kotu niyetli degil, belkide bilmeden sattı bu FAKE urunu bana ama neyse... cihazı aldım USB Modundayken icine biraz film yukledim. birkac gun sonra film seyretmek icin actıgımda cihaz 2. dakikanın sonunda kilitlendi ve bir daha acılmadı! Arastırırken de urunun fake oldugunu anladım. satıcıyla irtibata gectim cihazın hem bozuk hemde sahte oldugu durumunu izah ettim cihazı gonderdim. yardımcı olmaya calıstı ama nafile. sahte ve arızalı cihaza 500 TL odemis oldum. uzerine birde kargo paraları odedim - odeyecegim. Urunu satın aldıgım kisiyle para iadesi yada tamir ettirmek icin gorustugumde, cihaz bende calısıyordu, sende bozuldu ne yapabilirim tavrı takındı ve iş isten gecmisti artık. Sozde teknolojiyi anlayan - bilen - iyi kullanan hatta muhendis biriyim... ama ders oldu. Artık kimseye guvenmeyecegim ve kimseden 2. el elektronik cihaz almayacagım. Hatta Türkiye'de teknik servis destegi olmayan hic bir markayı evime sokmayacagım. Bu arada bilgi vermek icin belirteyim, evimde hem elektronik regulator, hemde 12 Kw Online UPS var!! (2 sene once voltaj dalgalanmaları yuzunden Plasma TV'yi ve Robotics modem yakınca sırf bu sebepten sıfır yeni binaya tasınmıs ve paraya kıyıp boyle bir sistem kurdurmustum. ayrıca cihazın baglı oldugu tv - player ses sisteminin baglı durdugu vitrin gibi mobilyamda da 1 kw'lik ayrıca bir ups bulunuyor :) YUHH dediginizi duyar gibiyim :)

Bu yazıyı neden yazıyorum. Ben yandım siz yanmayın ve bir umut cozum yolu bilen varsa yardımı olursa sevinirim diye yazdım. Herkese sevgiler saygılar.

• Evet dün itibarı ile cihazın ana kartı ve I/O kartını sokup Avustralya'da bu isi cozecek olan Tony isimli birisine paketle gonderdim. Yaklasık 15 gun gidis, 15 gunde donus olacak :) detayları daha sonra burada paylasırım. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htbb -- 24 Şubat 2010; 1:09:18 >
  • hayırlısı...
    inşallah hemen gelir ...
  • hd tv özelliğini nasıl kullanacağız, bu konuda denemelerin oldumu acaba, bir de ben de yaklaşık 1 senedir 7000A kullanıcısıyım ama aldığımdan beri standart şekilde kullanıyorum, altyazımı pc de hazırlayıp daha sonra cihaza aktarıyorum,bunu daha hızlı yapacağım bir yol var mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htbb

Evet dün itibarı ile cihazın ana kartı ve I/O kartını sokup Avustralya'da bu isi cozecek olan Tony isimli birisine paketle gonderdim. Yaklasık 15 gun gidis, 15 gunde donus olacak :) detayları daha sonra burada paylasırım. Saygılar.

senin mesajın fake cihazlarını kilitlemiş bir sürü arkadaş için de yol gösterici olacaktır
  • merhaba arkadaşlar ilgilenenler için Tvix ürünlerini artık fake ürün kaygısı olmaksızın 2 yıl garantili ve her türlü desteğini sorunsuz alabileceğiniz şekilde Türkiye de ki dağıtıcısından alabilirsiniz.www.tvix.com.tr sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal Sinan -- 20 Mayıs 2010; 11:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htbb

Evet dün itibarı ile cihazın ana kartı ve I/O kartını sokup Avustralya'da bu isi cozecek olan Tony isimli birisine paketle gonderdim. Yaklasık 15 gun gidis, 15 gunde donus olacak :) detayları daha sonra burada paylasırım. Saygılar.

Sevgili Arkadaşlar uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba işlerimin yogunlugundan dolayı Forum'u pek kontrol edemiyordum ama şimdi tesadufen neler oluyor acaba diye bu başlığa baktığımda soru soran bazı arkadaslar olmus, öncelikle cevap vermekte geciktiğim için onlardan özür dilerim

Media Player sahibi olma arzusuyla derin araştırmalar sonucunda gidip en iyisidir diye Dvico Tivx 7000A'da karar kıldım.
    Bu cihazı ülkemizde bulamadığım için Sahibinden.com üzerinden "yurt dışından geldiğini söyleyen arkadasa guvenerek" satın aldım!! Ve sıkı durun bu cihazı almamla da maceralarım başladı.

Sahte Tvix satan arkadaşada hakkımı helal etmediğimi belirterek konuya donelim.

Efendim, önce Tony isimli arkadas ile mail trafiği yasadık ve bana yapmamı gerekenleri soyledi. bende onun dediklerini yaparak cihazın içini açıp kartlarını söküp Avustralya'ya (avusturya değil!!) yani dünyanın öteki ucuna gönderdim. PTT kargo'nun uçak ile göndermesini seçtim ve yaklaşık 3 haftada (26 gün) kart yerine ulaştı. (nasıl uçaksa) neyse efendim oradaki tony isimli çin asıllı avustralya''li arkadas benim cihazı alınca bana mail attı problemi buldugunu söyledi ve tamir etmek icinde 150 Aud tamir + 45 Aud kargo toplam 195 Avusturalya Doları istedi . bende 200 avustralya doları (yaklaşık 150 usd) paypal ile kendisine yolladım. ve inanmayacaksınız ama paket 12 gün sonra elimdeydi. kartı tekrar gerekli yerlere taktım ve VOILA cihaz çalıştı :)

yaklaşık 1 ay filan kullandıktan sonra cihazı bir arkadasım kullanmak için gecici olarak benden istedi bende kıramayıp verdim ve cihaz geri geldiğinde çalışmıyordu tekrardan tony'ye mail attım ve durumu izah ettim oda bana kartları tekrardan söküp gondermemi soyledi bende tekrar söküp kartları kendisine gonderdim ve uzatmıyım cebimden bir 200 avustralya doları daha çıktı ama bu sefer artık kimseye cihazı vermemeyi ve cihaza iyi davranmam gerektiğini öğrendim

şu anda cihaz çok şükür sorunsuz çalışıyor. Benim FAKE (sahte) Tvix bana orjinalinin 2 katına filan maloldu. ve ne yalan söyliyim bu Tony denen arkadaş dürüstlüğü ve iş yapış şekli ile beni kendisine hayran bıraktı. Bizim millet burada 50 TL için çocukluk arkadaşına kazık atıp - dansözlük yapıp, yalan söylerken dünyanın öteki ucundan bir yabancının (gavur'da diyoruz bazen kendilerine) böyle dürüst çıkması gercekten sevindirici, düşündürücü ve şaşırtıcı. Herhangi bir benzer problemi olan arkadas varsa özel den mesaj atıp numaralarını bırakırlarsa onları arayıp yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htbb -- 14 Aralık 2010; 21:43:57 >

• kardeş seni de para dürtmüş galiba kusura bakma ama onun iki katı kaliteli dune ve popcorn cihazları var 8643 chipli sen 8635 chipli bir cihaza karg0 vs. 400 dolara yakın ödemişsin sen sen ol bir daha firmware filan güncellemeye kalkma öylece kalsın cihaz bir daha da bir şey olursa şöyle okkalı bir camdan savur ki paramparça olsun geri alma ihtimalin kalmasın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.