mrb arkadaslar 1pcye 2tane 4kanal dvr kart taktım ve bı karta 4 kamera dıgerıne 4 kamera bagladım herşeyini yukledım driverini yazılımını ama sadece 4kamera gozukuyor ust pcı slotuna takılı olan dvr karttakı kameraları goruyor dıger karta takılı kameraları gormuyor.böyle sorunla karsılasan varmı yardım lütfen
Dvr yazılımını yüklerken programdan bilgisyarda 2 kart takılı oldunu ( 8kanal ) gösterdinizmi (Ayarladınızmı) .... Büyük ihtimalle böyle bir hata yapmışsınızıdır. Bunu kontrol edin ve sonucu yazın duruma göre farklı fikirler sunalım.
yok dostum kurarken bi ayar yoktu ki hep next next yaptık o kadar. bırde aygıt yonetıcısınde kartların ısımlerı farklı farklı gozukuyor ama kartlar aynı model.aygıt yonetıcısındekı ısımlerı nıye farklı acaba 2sınıde aynı drıverdan kurdum ısımlerı farklı cıkmıs baska marka
Next next diyerek kurduysan kartın birisini tanıtmamışsın demektir. Kartın kaç fream ? Birde programı kurarken mutlaka sana sorar 4-8-12-24.. kanal dan hangisini yüklemek istiyorsun diye. Eğer kartlar aynı marka fakat farklı reviz yon ise bundada problem çıkabiliyor.