Şimdi Ara

dvr kart seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar üstadlar benim size sorum şudur.şimdi biz kapının önüne kamera koyduk ve onu pc ile kayıt edicez lakin dvr kayıt cihazı seçiminde tereetüd yaşadık iki seçenek var biri anakarta takılan diğeri usbden kayıt yapan bir sistem sizce hangisi sağlıklı olur saygılar.

dvr kart seçimi

dvr kart seçimi

• PCI kartın, 10 dolarlık usb dvr dan daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Kolay gelsin.
  • anladım hocam sağolun sağlıklı çalışır inş diğeri bize pratik geldi ama işte önemli olan işlevi eyvallah
  • pci kart da gayet pratiktir. bir kere takarsın bidaha dokunmazsın. usb cihaz ise ister istemez bazen çıkarmak filan gerekecektir. onu genelde dizüstü bilgisayarına kayıt yapmak istediklerinde kullanıyoruz biz. tek bir kamera için de resimdeki kart yeterli olur.
  • al bitane dvr geç. pc ile sakın uğraşma çok pişman olursun. zaten elektrik tüketimini hesaplarsan
    dvr kendini çok çabuk amorti eder.
    bu arada dvr dediğim usb olan felan diil dvr cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 14 Mart 2012; 0:50:43 >
  • anladım hocam mantıklı aslında dvr cihazı ben bir araştırıyım eyvallah
  • rica ederim. Zaten çok düştü dvr fiyatları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc nin hdd si yeterli durumdaysa pc kullan. değilse zaten hdd alacağın için dvr cihazı daha iyi. boşu boşuna bi de hdd masrafına gerek yok yani pahalı şu sıralar.
  • evet haklısınız hocam öyle yapmakta fayda var hiç değilse pc boşuna çalışmış olmaz dvr mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.