Şimdi Ara

DVR KART SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cafedeki kamera sistemi için HIKVISION dvr kart aldık ve driverını kurduk. Bağlantılarıda yaptık fakat yayın alamıyoruz. Ayarlarında capture olarak bi kaç görüntü var yakaladığı ama yayın olarak alamıyoruz. Ekran kartı ATI. Bu yüzden olabileceğini söyledi bi arkadaşımız ama ne alaka ben anlayamadım. NVIDIA olması ne değiştirir? Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyoruz. DVR programıda kurulu şu an.

• ekran kartı ile alakalı olsaydı kurulumda çakışma uyarısı alırdın bende 9404 dvr kartı kullanıyorum ekran kartı ile çakışma yapıyor dediler ama hurafe şuan kullanamıyorum nedenide win7 için driveri olmaması.Xp de sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 5 Ocak 2010; 22:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLFoNs0

ekran kartı ile alakalı olsaydı kurulumda çakışma uyarısı alırdın bende 9404 dvr kartı kullanıyorum ekran kartı ile çakışma yapıyor dediler ama hurafe şuan kullanamıyorum nedenide win7 için driveri olmaması.Xp de sorunsuz kullanıyorum

Peki dostum sence nedendir yayını alamamamız? Bi ton DVR programı var onla ilgili bi sorun olabilirmi?
  • kullandgınız işletim sistemi ne bit oranı ile yazarsanız
  • 32bit WinXp. Şimdi görüntü geldi başka bi program denedim. Fakat yine bir sorun. Program minimize olmuyor. Görev çubuğuna indiremiyorum. Alt tabla başka programa geçtiğimde veya masaüstüne geçtiğimde herhangi başka bişey açınca tekrar üste çıkıyor. Ne ızdırap bi olaymış bu
  • model A104 mü?
  • Hocam kartta A104 falan yazmıyor. HIKVISION video surveillance system adı Kurduğum programdada SVDVR bi server programı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostmyth

Hocam kartta A104 falan yazmıyor. HIKVISION video surveillance system adı Kurduğum programdada SVDVR bi server programı.

Aygıt yöneticisinde model adı gözükmez, hatta oraya kendi adını bile yazabilirsin,
    Kutusu duruyorsa kutusunun özerinde yazar, yoksa kartın üzerinde model numarası olması lazım,
    Niye özellikle model numarasını soruyorum, bu kartlar çok dandik kartlar 4 kanal 50 frm olarak bilinir soft kartlardır
    Kart zaten dandik oldugundan onboard intel ekrna kartları ile bile görüntü alırsın, Ati ve ya Nvidia cok önemli degil,
    Ama illa ekran kartında sorun arayacaksan ATİ X550 ve X1050 DVR uyumludur X1550 DVRla uyumsuzdur.

• Kartta yazmıyor hocam fotosunu koyabilirim istersen. Kutusunda falan model no yok yani. Dediğim gibi HIKVISION video surveillance system. Görüntü almaya başladım. Birsürü DVR programı denedim biri görüntü verdi. Kayıtta yapabiliyorum şu an. Ama tek sorun program minimize olmuyor. EKran kartıda x1550 ama görüntü alabiliyorum kayıtta var şu an. Dediğim gibi tek problem program minimize etmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.