Şimdi Ara

dvr kartı internetten izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum forumda bu konuda birden fazla mevcut fakat ben aradığımı bulamadım bir türlü dvr kartımın portları 9000-9001-9002 ve 80 yazıyor dvr programının ağ ayarları kısmında modemim tplink güvenlik duvarım devre dışı nat da dmz ve sanal sunucu diye iki bölüm görüyorum sanal sunucuya gidiyorum uygulama sekmesinde "smtp,ftp,https,http_server,pop3" vs seçenekler var bunlardan hangisini seçmeliyim, protokol ne olacak? başlangıç portu bitiş portu ne olacak bir türlü anlamadım arkadaşla varsa anlayan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaturk003 -- 2 Aralık 2012; 13:04:48 >

• arkadaş problemini çook güzel açıklamış ama bir kişi dahi cevap vermemiş. bugün aynı sorun benimde başıma geldi. birebir aynısıı ne fazlası var ne eksiği :) bilen bir arkadaş bizi aydınlatırsa çok güzel olur. şimdiden teşekkürler
  • dvr kayır cihazları ve dvr pci kartlarda mantık aynıdır.öncelikle makinaya elle ip vermen gerekir.benim standart sıralamam

192.168.1.99 yada 192.168.1.199 (üstte yazdığımız makinanın ip' si bize uzaktan izlemek için modeme yazıcağımız ip)
    255.255.255.0
    192.168.1.1

192.168.1.1

kesinlikle dns atama bazı cihazlarda uzaktan izlerken sıkıntı oluyor.

tp link te modem arayüzüne gir. nat kısmında sanal sunucu olacak.
    gelişmiş ayarlar
    nat (nat aktif olsun ip girme kısmı varsa üstte belirttiğim gibi ip adresini oraya yaz)
    sanal sunucu şeklinde ilerle
    daha sonra
    orada elle girmek için senin yazdığın smtp,ftp gibi olan yerin hemen altındaki tik e tıkla ve dvr gibi bir isim verip portu yaz ip yaz
    bu işlemi diğer portlarada uygula 80 portu hariç zaten tp-link te o hep açıktır wan erişimi için.
    işlem bu kadar uzaktan izleyebilirsin. takıldığın bir nokta olur ise uzaktan bağlanıp yapabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ile lg tvden kayıt yapma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.