Şimdi Ara

DVR Kayıt cihazını internetten izleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Onetech marka DVR kayıt cihazlarım var. Bazı bilgisayarlarda internetten izleme problemi yaşıyorum. Ama bazı bilgisayarlarda izleyebiliyorum. IP adresini yazdıgım zaman Please install IE ActiveX: IE_Plugins.exe from CD or download from internet DOWNLOAD yazıyor ve download a basarak NetSurveillance WEB yükleniyor. buraya kadar hersey normal. Daha sonra bilgisayara kuruyorum programı ve tekrar IP i yazdıgımda normalde DVR izleme sayfası acılması gerekiyor ama acılmıyor yine aynı yazı cıkıyor.(Please install IE ActiveX: IE_Plugins.exe from CD or download from internet DOWNLOAD) internet explorer güvenlik ayarlarından imzasız activex kullanımını etkinleştiriyorum yinede acılmıyor. Ama iphone ve bazı bilgisayarlardan izleyebiliyorum. Firefox ve Chromedende deniyorum yinede acılmıyor. Acaba sorun nerede ne engelliyor olabilir? Teşekkür ederim.

• www.dstelektronik.com da dosyalar blümünde var onu indir bilgisayarında birkez çalıştır de. otomatik olarak ayarlarını yapacaktır. ancak üye olmadan indiremiyorsun sanırım.
  • MiLeSSouND aynı cihaz bendede var ama Iphone dan izleyemedim.
    Hangi program ile izliyorsun bana yardım edebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.