Şimdi Ara

dwyane wade basketbol ayakkabısı (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dwyane wade bu ayakkabı hakkında bilgisi olan var mı? su an satılıyormu oyleyse nerden alabılırım fıyat bılgısı falan?
    neredeyse 8 yıldır basket ayakkabısı almıyorum emektar duncan larıma veda edınce arayısa gırdım,yorumlarınızı beklıyorum

•  dwyane wade basketbol ayakkabısı (yardım)

Bu mu?

Buysa markası Converse. Merter Sportive'de vardı bi zamanlar. Şu an var mıdır bilmiyorum.
  • jordan giyiyo artık
    wade in ilk ayakkabısını almıştım converse giydiğim en iyi basketbol ayakkabısıydı
  • yok senın ekledıgın foto degıl bnm yorumumdakı ısme tıklayabılırsın bahsettıgım ayakkabıyı gormek ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

jordan giyiyo artık
    wade in ilk ayakkabısını almıştım converse giydiğim en iyi basketbol ayakkabısıydı

bn acıkcası hala uretılıyorsa almayı dusunuyorum bı bılgın var mı bunla ılgılı?
  • converse de geçen gördüm de sen hangi serisinden istiyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 16 Ocak 2010; 23:26:21 >
  • quote:

converse de geçen gördüm de sen hangi serisinden istiyosun ?

baslıgı acarkenkı acıklamamda degınmeye calıstım aslında guncel bılgılere sahıp olmadıgım ıcın hangı serıyı ıstedıgımı bnde bılmıyorum demelıyım sanırım :S

bu ayakkabıdan bahsedıyorum ve bu fotodan gorunen dısında baska hıc bı bılgım yok malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu 1 işte bende bunu almıştım zamanında
    bundan bulman zor ama imkansız değil çevrendeki mağazalara bakıcan
  • quote:

bu 1 işte bende bunu almıştım zamanında
    bundan bulman zor ama imkansız değil çevrendeki mağazalara bakıcan

cevre? o zmn ısım zor ama almaya degerse mutlaka kasarım bulurum satan yer varsa tabı .

bızzat kullanmıs olman bıle yeterlı bnm ıcın..bıaz basını sısırcem o zmn

ayakkabının hafıf mı agırmı?
    zıplamaya katkısı varmı?
    bıde çin malımıydı (bu onemlı) cunku saglamlıgını merak edıyorum?
    ne zaman satın almıstın ve fıyatını hatırlıyormusun?
  • 140 gibi bi fiyata satın almıştım 5 yıl önceydi heralde
    ayakkabı giydiğim en rahat ayakkabı ayağı hiç yormuyo
    hafif sayılır zıplamaya katkısı pek yok gibiydi
    çin malı derken fabrikası çinde mal orj. converse
    wade 1 den sonra
    kaç tane basket ayakkabısı giydim jordan22,zoom kobe 2,adidas clima cool
    hiçbiri wade 1 in yerini tutamadı
  • 5 yıl once uretılen bı ayakkabıyı bulmak hakkaten zor olcak yahu uzuldum bak sımd.. uretım yerını sordum cunku konfor farkı oluyor en basıtınden vıetnam malına oranla ve ozellıkle saglamlık acısından..
    boyum 1.70 oldugu ıcın zıplamama katkısı olan bı ayakkabıya ıhtıyacım var..ama bakındım bakındım ne zmn ayakkabı begensem hep eskı kasaları tutturuyorum ınternette bu durumda canımı sıkıyor artık
    varmı bunun dısında bı onerın pekı ?

bu arada eskı ayakkabılarım bunlardı,yuzeyı tabanı kavrayan ayakkabıları tercıh ederım genelde bunun gbı

• wade 1'i günlük kullanım için de önerebiliriz. @cadox'un dediği gibi benim de giydiğim en rahat ayakkabıydı. aynı zamanda şık ve sağlam. 3 yıl giydim ben. ayakkabı hafif, fakat tmac serisi gibi zıplarken topuktan bi destek vermiyor. bir de bilek koruması belki biraz zayıf olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

wade 1'i günlük kullanım için de önerebiliriz. @cadox'un dediği gibi benim de giydiğim en rahat ayakkabıydı. aynı zamanda şık ve sağlam. 3 yıl giydim ben. ayakkabı hafif, fakat tmac serisi gibi zıplarken topuktan bi destek vermiyor. bir de bilek koruması belki biraz zayıf olabilir..

topuktan destek vermıyorsa yeterı kadar etkılı degıl zıplatma ozellıgı ve bılek olayı dusundurucu ama rahatlık ve hafıflık kafama yattı oda bı nevı katkıdır zıplama ıcın,bıraz daha bakındım gece vietnam yapımı neredeyse hepsı..bu ayakkabıyı alıcam sanırım baktıgım kadarıyla baska ılgımı ceken bıseyler gormedım gorduysemde gereksız pahalı,yanı pahalı derken streetball ıcın parcalamak ayıp olur o fıyattakı ayakkabıları
  • bi örnek vereyim zıplatma konusunda
    jordan 22 var bende halada durur çok kalas bi ayakkabı
    altında hava tabanı var basınca içine göçüyo güya zıplatmaya katkısı varmış
    bi kere ayakkabısız çıplak ayak sıçrayım dedim gene aynı yere yetişebiliyodum kısacası para tuzağı
  • haklısın mumkundur o durumlar..bnmde antıka max duncan 2 ler oyleydı hava tabanını gorunce dedım zıpladıgımda bı daha yere dusmem galıba ama kullanınca durumun oyle olmadıgını anladım..bu durumda uretım yerı gozume baıtyor bılmem on yargımı bnmkısı..ondan oncekı nıke aır max lar neredeyse 10 cm e yakın bı katkısı oluyordu uretım yerı çin degıldı onların..wade1 lerı tuttum ama,en azından hafıf olusu mantıklı ozellıkle bnm gbı kısa tıpler ıcın. ılk fırsatta alayım profesyonel bı basket oyuncusu olmasamda konfor cok seyı degıstırıyor
  • Yarısı beyaz yarısı siyah olanımı diyorsun. Gerçi hepsi Converse marka. Orada bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziryanov.

Yarısı beyaz yarısı siyah olanımı diyorsun. Gerçi hepsi Converse marka. Orada bulabilirsin.

orası neresı :S

bu arada sunu dıyorum

• Bu ayakkabı en az 3 sezon öncenin ayakkabısıdır. Wade finallerde giyiyordu bunu.

Ayakkabıyı denemiş biri olarak çok rahat olduğunu söyleyebilirim. İstanbulda isen Beşiktaş'taki dükkanlara bak derim. Büyük ihtimal bulursun oralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Bu ayakkabı en az 3 sezon öncenin ayakkabısıdır. Wade finallerde giyiyordu bunu.

Ayakkabıyı denemiş biri olarak çok rahat olduğunu söyleyebilirim. İstanbulda isen Beşiktaş'taki dükkanlara bak derim. Büyük ihtimal bulursun oralarda.

ıstanbul da yasamıyorum malesef ama elım kolum uzundur sordurrum bıaz bakındım zaten yurtdısında var wade playoff lar son care oyle yaparım..

bırde dıkatımı "adidas ts bounce commander" ve "ts commander lt" cektı onlar turkıyede daha rahat buluyordur mutlaka..artık wade playoff u alamassam bu ıkısınden bırıne dıkıcem gozumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.