Şimdi Ara

dwyane wade mi lebron james mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lebron'un miami'de ilk 5'e bile girebileceğinden emin değilm wade le karşılaştırılması çok saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_MEMİX

Lebron'un miami'de ilk 5'e bile girebileceğinden emin değilm wade le karşılaştırılması çok saçma

• @dj_MEMİX helal bea i$te yorum budur..
    lebo kim la jonesla butlerin yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_MEMİX

Lebron'un miami'de ilk 5'e bile girebileceğinden emin değilm wade le karşılaştırılması çok saçma

Pardon ama LeBron kimi kesemeyecek ki Miami'de? Jones'u mu ilk 5 çıkaracak LeBron'un önünde Miami? Güldürme beni yaaaa

• Beyler bu konuyu açananın canını yirim:
    Bu konunun tartışmasını yapmaya gerek yok wade bir guard takımı second star'ı lebron nba'e başladığı ilk gün yıldızı oldu takımın.EEE gerisini siz getirin bakem wade mi iyi lebron mu??
  • Lebron James bence geleceğin hatta şimdinin yıldızı
  • LeBron geleceğin Jordan'ı olabilir. Bence LeBron.
  • dwayne wade

• Kesinlikle DWAYNE WADE we şunu da yazıyım kimse hala JORDAN na velihat tanımasın o adama çok velihat yazdılar ama hiç birisi 6 kez NBA ŞAMPİYONU OLAMADI OLAMIYACAKTA................................................. .
  • Yanlız çoğu kişi DWAYNE WADE yazmış NORMAL OLARAK
  • simdilik wade, ilerde ne olur bilemem...
  • LeBron
  • Lebron
  • Bu topice bir de CArmelo Anthony'nin adının eklenmesi gerekiyor.Hatırlarsanız 2 sene önce yılın çaylağı oylamasında Wade'in adı hiç geçmiyordu bile.Wade'in bu sezonki çıkışı Shaq yüzündendir ama tamamen de shaq değildir.Eğer Melo veya Lebron Shaq'la oynasaydı takımları kesinlikle finalde olurdu.
  • wade wade ..herif kaç kere kurtardı takımı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: yellowboy

Lebron James bence geleceğin hatta şimdinin yıldızı

+1
    lebron şutunu da geliştirirse o zaman gerçek bir süper star olur.hatta efsane olur.

• Dwyvade biraz daha göze hoş oyun oynasada Lebron James in takımda ki etkisi daha büyük.Lebron James bence daha iyi...Ama ikiside mütiş
  • yahu pardon ama kendime hakim olamıcam.bn nba i accaip ii bilirim we bu topiği açan kişi(kim olduuna bakmadım) heralde nba den hiç bişi annamıo.böle bi karşılaştırmayı nası yapıonuz annamıom yaa.leBron SF en fzla SG oynar o da başkası sakatlanırsa adam yoqsa fln.dwyane ise PG.ikisinin de amaçları çok farklı nası böle bi karşılaştırma yapılabilir ki.hyr leBron,T-mac gibi olur annarım o zmn.t-mac sg olmasına rağmen çou atağı o kurar yani pg nin işini.ama leBron öle bi adam diil.topiğin tamamını okuyamadım o yüzden bnm gibi düşünenler üstlerine alınmasın.
  • Lebron la Dwayne karşılaştırılabilir
    Lebron daaa iii
  • sen ne yapmışsın öle yaa hiç ikisi karşılaştırılırmı
    biraz basketten anlayan bi kişi bu soruya cevap vermez yani benim fikrim

bravo _OxxO_ senin yazını okumadan yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoo1907 -- 31 Ağustos 2005, 17:53:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.