Şimdi Ara

dwyane wade mi lebron james mi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basketten eminim senden kat kat daha ii anlıorum heralde senin hiç bilgin yok ben bunu çaylak karşılaştırması olarak yaptım anlamadıysan o senin sorunun ha ayrıca bu kadr kişi cevaplayıpta siz cevaplamıdığınıza gore bence sizde bi problem var sizin deyiminizle bu kadar kişi basketten anlamıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy_punisher -- 31 Ağustos 2005, 19:53:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evoo1907

sen ne yapmışsın öle yaa hiç ikisi karşılaştırılırmı
    biraz basketten anlayan bi kişi bu soruya cevap vermez yani benim fikrim

bravo _OxxO_ senin yazını okumadan yazmıştım

nedir bu kardeşim adam sana karşılaştırma yap hangisi 1de 2de daha oynar mı demiş..hang. hangi oyuncuyu tutar daha fazla sayı atarmı demiş..
    kim daha parlak bi geleceğe sahip kim daha başaralı bi sezon geçirdi anlamında düşün..
    _OxxO_ la sen biras daha çalışın isterseniz yetrli erişkinliğe gelememişiniz basketbol konusunda
  • tabi ki de wade 1 numara
  • ya bole sorular sormaın tabikide wade
  • vallaha ya bole soru sormayin tabiki LEBRON JAMES 2 yasindaki cocuga sorsan söyler
  • lebron tabiki
  • Beklentileri karsilarsa, ki oyle gozukuyor Lebron James Jordan gibi bir efsane olur. Wade ise sadece cok iyi bir oyuncu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

nedir bu kardeşim adam sana karşılaştırma yap hangisi 1de 2de daha oynar mı demiş..hang. hangi oyuncuyu tutar daha fazla sayı atarmı demiş..
    kim daha parlak bi geleceğe sahip kim daha başaralı bi sezon geçirdi anlamında düşün..
    _OxxO_ la sen biras daha çalışın isterseniz yetrli erişkinliğe gelememişiniz basketbol konusunda

kimin basketten anladıı belli.sn çaylaksın daha.bnce sn çalış brz.nba den annamıosn heralde.hani çok bilion ya o zmn bnde sna şunu soruorm shaq mı daha ii yoqsa the flash mi.hadi bi yerin yiyosa cvp wer.muhahhaha yazık sna beee.daha önce de dediim gibi nba dn annamıanlar konuimasın.cvp ını bekliorm

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

yani bu soru şey gibi olmuş raikonnen mi daha ii yoksa lebron james mi
    bi farkı yok eğer başarı konusunu değerlendiriyorsak
    hadi sizde bu soruya cevap verin bende oxxo la nba çalışıyım

• nihohoh dünkü çocuklar abilerine nba i öğretiyor

size tek diyeceğim üstte arama bölümü war yazın nickimi spor bölümüne bakın ne kadar nba bilgim var..rüştünüzü ispat edene kadar sizi muaatap kabul etmeyeceğim..bana nba bilginizi gösterin

sorunu cevabı shaq digerinkide raikonnen
  • bnece lebron daha yetenekli fakat wade daha sanslı cünkü o'neal gibi bi uzunla aynı takımda onuo
    ama yetenek olarak james bi adım önde en azından daha istikrarlı bi şutu war
  • sen daha çocuksun yaa kurduğun cümlelerden belli ben seninle konuşmam.
  • TABİKİ LEBRON JAMES.AMA WADE DE FENA DİİLDİR
  • bece LeBron James de Wade de ıyı oyuncular ılerıde dr.j ,bırd ,jordan gıbı efsane oyuncular olcaklar
  • tabiki lebron james yani savunması daha iyi sayı ribaund olarak üstün herşy olarak üstün nerdeyse
  • lebron sıkıyosa takımı kurtarsında görelim finallerde hiç bişey yapamadı adam wade sayesinde miami şampiyon oldu ama unutmayın. WADE
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7bertpires

ikisi farkli pozisyonda oynadigi için saglikli bi karsilastirma yapmak çok zor bence, pozisyonlari itabari ile gelecek 10 yilin en büyük 2 oyuncusu bu ikili, ama winner lik bakimindan the flash bir adim önde king den, oyüzden simdilik wade, fakat uzun periyodda james daha iyi olucak ve gelmis geçmis en büyük 5 oyuncusundan biri olabilir bence... jordan, magic, bird, dr. j, king j

bi kere ikiside sg oynuyor bilmeden konusmayalım ve maç sonlarına doru 2side pg gibi oynuyor gerekirse
    bi kere şu andaki hiç bi oyuncu jordan magic bird gibi oyunculara yetişemez bnce
    ve lebron daha ii çünkü lebron takımı taşıyabiliyo atabiliyoda attırabiliyoda lebron pg deb c ye her oyunculuğu yapar power smaçlarınıda yapabiliyor ama wade takımını taşıyamıyor göze hoş gelen oyuın dersek wade ama önemli olan kaznmak iyi oynayan diil kazanan kupaları alıyor eğer wade takımını taşısa chicagoya 4-0 yenilmezlerdi

• bence wade 1 numara degil 1 numara jordan 2 kobe bence
    bence lebron (ne wade ne lebron taraftarıyım Kobe Bryant varken...)
  • oha wade de takımı taşımasaydı nolurdu acaba herifler wade sayesinde şampiyon oldular be sen ne konuşuyosun hatta wade de finallerin mvp si oldu öğrende gel
  • kobe nın yanında shaq varken paso sampıyon oldular wade yanında shaq vardı bu sene ne oldu sampıyon olamadılar.... bırak sampıyonlugu ılk turda elendiler
    kobe hepsıdende ıyı tartısılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.