Şimdi Ara

dwyane wade mi lebron james mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce dwyane wade mi daha iyi yoksa lebron james mi

• zor bir soru bence dwayne wade ama milim kadar farkla
  • ikisi farkli pozisyonda oynadigi için saglikli bi karsilastirma yapmak çok zor bence, pozisyonlari itabari ile gelecek 10 yilin en büyük 2 oyuncusu bu ikili, ama winner lik bakimindan the flash bir adim önde king den, oyüzden simdilik wade, fakat uzun periyodda james daha iyi olucak ve gelmis geçmis en büyük 5 oyuncusundan biri olabilir bence... jordan, magic, bird, dr. j, king j
  • @r7bertpires senin sistemde uzun oynamıyomu..

soruya gelince wade number1dır..
  • hayir benimki bi ilk 5 olusturmak için seçilmis oyuncular degil, sadece bence gelmis geçmis en büyük oyunculari siraladim kendimce, yazimda da ilk 5 diye bisey geçmiyo farkettiysen, durup dururken niye satastin anlamadim, sadece topic teki soruya cevap yazsan, bana laf sokmaya çalismasan daha iyi olmaz mi...
  • alala ne alıngan adammı$ın..iki fatih solakla ilgili mesaj attım die yapılmaski bu..
    ben tarı$mayı sevmem o yüsden kaçıyorum
  • wade derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lebron mu Jordan mı
    7 yıl önce açıldı
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

alala ne alıngan adammı$ın..iki fatih solakla ilgili mesaj attım die yapılmaski bu..
    ben tarı$mayı sevmem o yüsden kaçıyorum

neeeeeeeeee, ne dedin sen!! ne dedin sen!!! küttt!!! tartismayi sevmiyomusun, yapma dostum hepimiz din kardesiyiz, yabanci yok, kandirmayalim birbirimizi... tamam madem sevmiyosun uzatmayalim o halde...

• bence saçma bi soru olmuş ama illaki bi seçim yapmam gerekirse Wade derim..
  • $u forumda kaç ki$ile tartı$mı$ımdır..toplasan 100-150yi geçmez..neyse kötü $öhretimize bi yenisini daha eklemeyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 27 Temmuz 2005, 0:59:17 >
  • Bi kere ikisi arasında eğitim farkı var biri üniversite diğeri lise çıkışlı bi de düşünün bakalım LeBron'un kadrosunda Shaq olsaydı ne olurdu? Şu anda Wade daha iyi gibi gözükse de(ki bunda takımın büyük etkisi var) ilerde LeBron açık ara geride bırakacaktır Wade'i...
  • LeBron bence... Bbjk1985 arkadaş çok doğru söylemiş...
  • wade lebron gibi $marık bi oyuncu degildir..tüm koçların istedigi tarzda koçun istedigini yapan bi oyuncudur..Lebron ise liseden gelmi$ nbain verdigi gazla daha hiçbir$ey ispat edemeden sırtına chosen one(seçilmi$ ki$i) dövmesi yapabilme görgüsüzlügünü gösteren,sanki kendisi takımın gm iymi$ gibi daha 2. yılında koç kovduran takıma onu almayın bunu alın gibi talimatlar veren $marık bi stardır..sence kobeden kaçmı$ $haq böyle bi adamla oynarmı veya $öyle sorim böyle bi adam $haqla oynamayı hak ediyormu?
  • Dwyane Wade
  • Bencede Dwayne Wade Çünkü Lebron Bana Hiç estetik Gelmiyor resmen Odun gibi Geliyor Kusura bakmayın...!

Ama bence İkiside Winner değil Onu Söyleyeyim...! Ama WAde Daha bi Yakın Sanki...! Winnerlığa ...!
  • nba de dominant olma açısından james daha dominant bi oyuncu birisi 1-2 numara dieri lisede 1 oynamış şimdi 2-3 zorlasan 4 oynayabilecek bir adam.Kuvvet bakımından ikiside pozisyonlarına göre güçlü oyuncular...Ama wade-lebron karşılaştırmasında bence lebron.Ama bu mantığa göre sen bana garnet mi shaq mı dersen sana şak derim benim için dominant olması onemli...(duncan'ı karıştırmak istemedim)
  • Michael Jordan mı, Kareem Abdul Jabbar mı? Magic Johnson mı Dominique Wilkins mi?
  • SaçmaYani bu ikisini niye karşılaşırdın anlamadım Lebronmu?Jordanmı? dan sona bu...Bence bu seneden sonra belli olur hangisinin daha iyi oldugu... Ayrıca wade nba e gelirgen pg di. Undersized karşın niye sg oynar anlamış degilim...Pg de daha başarlılı olur kanaatimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 27 Temmuz 2005, 19:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Michael Jordan mı, Kareem Abdul Jabbar mı? Magic Johnson mı Dominique Wilkins mi?

hoca o kadar büyümediler daha..
  • Aslında 2 side aynı yıl secildi ve rookie sezonlarında aynı mevkide oynadılar(clevland ın o sene iyi bi guardı olmamasından dolayı )ama lebron tam kalıbında bir 2-3 oyuncusu.wade ise diğer guardların karsı (kidd ve marbury hariç ) Fiziksel ustunluğu var.Cok iyi sıcrıyor , deli smaclar basıyor.Cleveland leBron un uzerine kurulmus bir takım,adam takıma ustunluğunu kanıtlamıs durumda.ama wade tek basına deil yanında nba tarihinin gelmiş gecmiş en iyi oyuncuları arasında gosterilen Shaquille O'neil var.ayriyetten Kendini miami ye adamıs eddie jones var ayrıca bir yılların eskitemediği Alonzo mourning var wade bunların arasında kendini gostermesini cok iyi biliyor.Tamam lebronda iyi oyuncu ama wade bir adım onde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.