Şimdi Ara

dx com alışveriş+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dx. com dan 4 gün önce bir ürün sipariş ettim 4 günden beri takip ediyorum order processing yazıyor acaba bu ne demek kargoya verildimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dwayne11 D kullanıcısına yanıt
    Hayır Siparişiniz hazırlanma aşamasında

Yola çıkınca "shipped" durumuna geçer

• tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwayne11 -- 16 Şubat 2014; 22:53:59 >
  • 6 gün oldu hala Order processing yazıyor bu kadar uzun sürmesi normalmi

• dwayne11 D kullanıcısına yanıt
    sanıyorum 3 gün içinde takip numarası v ermek zorunda ama sürekli bunu yapıyor birçopk çin sitesi ellerinde olmayan ürünü satıyorlar ondan sonra bize biraz zaman tanıu,bir kaç gün daha lütfen vs vs vs bide dalga geçer gibi her mesajın ardına bizimle irtibata geçmekten çekinme,sıkılma gibi şeyler yaqzıyorlar paypalla almıoşsındır inşallah
  • takip numarasını verdiler sadece sitelerinde geçerli, posta takip almadım 6 gündür durum aynı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwayne11 -- 18 Şubat 2014; 11:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwayne11

takip numarasını verdiler sadece sitelerinde geçerli, posta takip almadım 6 gündür durum aynı bekliyorum

başka sitelerden kontrol ettinmi uluslararası takip siteleri var numarayı ver bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet o sitelere baktım böyle bir posta numarası yoktur diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwayne11 -- 19 Şubat 2014; 7:54:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Verdikleri numara takip nosu mudur? (RN123456789CN gibi)

Dx eskiden 15 dolar üzeri alışverişlerde ücretsiz, altındakilerde ise ücret karşılığı takip numarası veriyordu şimdi nasıl bilemiyorum.

Siparişinizi hazırlamaları 1 haftayı bulabiliyor Kargo gönderdikten sonra posta sistemlerine düşmesi 3-5 günü alıyor. Hatta benim bir siparişini çin postasında hiç gözükmeyen elime bile ulaşmıştı :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 19 Şubat 2014; 9:51:45 >
  • verdikleri numaranın hepsi rakam dx.com dan takip etmeye yarıyor posta takip sitelerinde geçersiz

• ARKADAŞLAR BU ARADA 1 AYDIR KULLANDIĞIM NEO N003 SATIYORUM İLGİLENEN OLURSA PM ATSIN 2GB RAM 32 GB RAM QUAD CORE 1.5GHZ MTK6589T

dx com alışveriş+
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.