Şimdi Ara

dx10 ve sapphire x1900xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kartın dx 10 destekleme şansı varmı..Eğer bu kart desteklemesse
    destekliyecek bi kart sölermisiniz..tşk

• hayır yok. 8800gtx desteklıyor onun fıyatıda 600 doların uzerınde daha dx10 kartlar yenı yenı cıkmaya baslayacak
  • s3 trio yu bekle
  • s3 trio ne ? hangi marka yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: olgu1980

s3 trio ne ? hangi marka yanı

saçmalık hocam.. başka bişey değil..
    eski bir karttan bahsediyor arkadaş..
  • saçmalamak yerıne arkadasa yardımcı olacak bilgiler verelım
  • Virge daha uygun olur sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: komoly

Arkadaşlar bu kartın dx 10 destekleme şansı varmı..Eğer bu kart desteklemesse

8800 serisi şu an el yakıyor
    bence fiyatların oturması beklenmeli, zaten ortada 3-5 tane dx10 oyun varken
    o karta 400-500 dolar verilmez
    o zamana kadar ille bir ekran kartı alman gerekiyorsa 7900GS ya da X1900GT gibi bir kart alıp idare edilebilir
    (ya da 7600GT)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

o zamana kadar ille bir ekran kartı alman gerekiyorsa 7900GS ya da X1900GT gibi bir kart alıp idare edilebilir
    (ya da 7600GT)

o senin görüşün.şu anki piyasadaki bütün kartları 4 le çarpıp 8 bölüyor, çiğneyip tükürüyor,dx10 oyunlar daha çıkmamış olsa neolurki,ben alacağım T.C ye gelir gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 11 Kasım 2006; 12:40:45 >

• resmen 1950xtx le dalga geciyor kafa yaıyor hahahahhaaaa ben dıyorumki 8600dt cıkarsa 1900xt yi gecmesin bence 8600gt cıkacaktır ve 1900xt yi gececektır hahhaha iyi kafa yapıyor ha baya güldüm scorları görünce mıllet 1950xtx yi 3dmark 2006 dan 9000 puan lamak ıcın azotla calıstırmaya ugrasıyorlardı hahhahahaa artık anadol oldu 1950xtx kımse yüzüne bakmıcak yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: unixx

resmen 1950xtx le dalga geciyor kafa yaıyor hahahahhaaaa ben dıyorumki 8600dt cıkarsa 1900xt yi gecmesin bence 8600gt cıkacaktır ve 1900xt yi gececektır hahhaha iyi kafa yapıyor ha baya güldüm scorları görünce mıllet 1950xtx yi 3dmark 2006 dan 9000 puan lamak ıcın azotla calıstırmaya ugrasıyorlardı hahhahahaa artık anadol oldu 1950xtx kımse yüzüne bakmıcak yazık

Bakmazsa Neyse Parası Veririz Hocam DX 10 İçin...
  • cigneyip tukurdugu dogru ama cebinde gereksiz yere kocaman bir delik aciyor. bence cok talihsiz bir dusunce icerisindesin bu kartlar icin turkiye piyasasına girdikten 3-4 ay sonra, fazladan 200-300 dolar vermis oldugunu goreceksin. sonucta para sizin paranız beni ilgilendirmez fakat genel olarak ulkemizdeki buyuk ticari acigin sebeplerini ve sonuclarini da iyi dusunmek lazim. su anda piyasakaki oyunlardan ve daha sonra cikacak muhtemel oyunlarin buyuk bir cogunlugundan 7900 gs veya benzeri kartlar ile optimum verimi alırken ve alabilecekken neden daha fazlasini istiyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

quote:

quote:

(ya da 7600GT)

o senin görüşün.şu anki piyasadaki bütün kartları 4 le çarpıp 8 bölüyor, çiğneyip tükürüyor,dx10 oyunlar daha çıkmamış olsa neolurki,ben alacağım T.C ye gelir gelmez.

• quote:

quote:

quote:

(ya da 7600GT)

paran çoksa al, herkes senin gibi para basamıyor maalesef

• s3 saçmalık değil bir zamanların efsanesi... ve yeniden piyasaya atılıcağını okumuştum s3 ün..

ama kaynağı hatırlayamıyorum..
  • arkadaşlar herkesin görüşlerine saygı duyalım lütfen,kimsenin cebi kimseyi ilgilendirmez,ayrıca ülkenin cari açıkları gibi politikve ekonomiyle ilgili konuların yeri burası değildir.ozaman kimse sistem almasın kimse yabancı araba almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 11 Kasım 2006; 16:20:24 >
  • tabiki kimsenin cebi kimseyi ilgilendirmez fakat ülkenin cikarlari herkesi ilgilendirir. bunun politikayla da alakasi yok. benim yaptigim sadece uyarmak, savurganliga dikkat cekmek bundan sonra ister al ister alma; burada sana karisamam karismayada hakkim yok.

ayrica kimseyede sistem veya parca alma demiyorum. ihtiyacın varsa arabada alirsin pc de. onemli olan dogru fiyata dogru urunlerin alinmasi. yani verdiginiz paranin hakkını almak. burada elestirdigim nokta ihtiyaclarin satin alinmamasi.

quote:

arkadaşlar herkesin görüşlerine saygı duyalım lütfen,kimsenin cebi kimseyi ilgilendirmez,ayrıca ülkenin cari açıkları gibi politikve ekonomiyle ilgili konuların yeri burası değildir.ozaman kimse sistem almasın kimse yabancı araba almasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeSsPoOL

s3 saçmalık değil bir zamanların efsanesi... ve yeniden piyasaya atılıcağını okumuştum s3 ün..

ama kaynağı hatırlayamıyorum..

s3 trio model adıyla dx10 destekleyen bir kart çıkarana kadar s3 trio yu bekle lafı saçmalıktır..
    gerçi çıkarmasa da öyledir ya..
  • quote:

arkadaşlar herkesin görüşlerine saygı duyalım lütfen,kimsenin cebi kimseyi ilgilendirmez,ayrıca ülkenin cari açıkları gibi politikve ekonomiyle ilgili konuların yeri burası değildir.ozaman kimse sistem almasın kimse yabancı araba almasın.

Ama burda forum daki kullanıcıların sadece çok küçük bir kısmının senin gibi düşünebildiğini varsayarak fikir üret.Ve şu anda Türkiyede Bilgisayar kallanıcılarının (%70 gib tah.ediliyor) Agp kullanıcısı olduğunu varsayarsak mantıklı çözümler üretmek ve söylemek gerekir diye düşünüyorum.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.