Şimdi Ara

DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
28
Favori
61.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olsun hocam daha çok olsun ve oldukça başarılı bir oyun olsun her detayı ile, bir oyuncu olaraktan gönül bunu ister her zaman ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    80 olur bence 😇 inşallah daha yüksek olur tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 90 bekliyorum bu oyundan. Deatloop 100 tam puan ediyorsa bu oyun en az 90 etmeli bence.

• Oyunun hiç bilmediğimiz bir sıkıntısı, yamuğu yoksa 85+ puan alacağı kesin. 87 yada 92 diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 15 Ocak 2022; 13:38:37 >
  • Arkadaşlar kutulu olarak kim getiriyor bu oyunu bilgisi olan varmı?  

• Source kullanıcısına yanıt
    hocam overgame falan satar diye düşünüyorum ben ama çıkış tarihine mi olur sonradan mı getirirler sormak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

İlk oyunu kim getirmişti acaba? Aral mı yoksa?  

• Source kullanıcısına yanıt
    ilk oyunu kutulu almıştım çıktığı zamanlar sonra satmıştım ama kim getirdi hiç hatırlamıyorum,aral olabilir dediğiniz gibi

• Ön sipariş verdik ama pc türkçe olup konsollarda türkçe olmadı diye bir şey olmaz sanırım ilk oyuna 1 yıl sürdü gelmesi türkçenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 16 Ocak 2022; 17:16:5 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,bir sıkıntı olmaz 👍

• Steam sayfasında türkçe ama konsollarda öyle mi bilmiyorum umarım türkçedir. Bide bunun ana hikayesini 4 kişi oynayabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 16 Ocak 2022; 18:31:34 >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce araştırmıştım hocam, baktığım her yerde Türkçe arayüz ve altyazı olacağı görünüyordu yani dediğiniz gibi sıkıntı olmayacaktır. Oyun Türkçe altyazılı bir sekilde çıkış yapacak.

• Unchartedx kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam,bi platforma çıkarıp diğerlerine çıkarmama gibi bi gaflette bulunmazlar zaten.

• Ps5 için ön sipariş verdik, üstüne bir de Dying Light 1 fulledik bekliyoruz.

Aslında Dying Light 2 co-op olarakta harika olur. Şubat gelmeden aslında bir ekip kursak güzel olur. Sanırım 4 oyuncuya kadar co-op olabiliyordu.

• Dying Light 2 Çıkışından itibaren En az 5 Yıl Kadar Desteklenecek

Geliştirici Techland, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide, Dying Light 2 Stay Human'ı çıkışından itibaren en az 5 yıl kadar destekleyeceğini belirtti. Çıkış sonrası aralıklı olarak yeni içeriklerin paylaşılacağını ve oyuna dahil edileceğini bildirdi. Geliştiricinin oyunun çıkışından sonra yayınlamayı planladığı içerikler arasında yeni hikayeler, mekanlar, oyun içi etkinlikler ve daha fazlasını yer alacak.

Techland, paylaştığı gönderide şunları belirtti:  "Yeni hikayeler, mekanlar, oyun içi etkinlikler ve sevdiğiniz tüm eğlenceli şeylerle Dying Light 2 Stay Human'ın dünyasını çıkışından sonra en az 5 yıl genişletmeyi garanti ediyoruz."

Dying Lighttwitter
    “Want to know what will happen AFTER the premiere? We guarantee to expand the world of Dying Light 2 Stay Human for at least 5 years post launch with new stories, locations, in-game events and all the fun stuff you love! #DyingLight2 #StayHuman”
    https://twitter.com/DyingLightGame/status/1482049880063295488?s=20

Geliştirici kısa süre önce ana hikayenin tamamlanmasının yaklaşık 20 saat süreceğini, ana hikayenin ve tüm yan görevlerin ise yaklaşık 80 saat süreceğini açıkladı. Ayrıca oyunun yüzde 100'ünü tamamlamak için ise 500 saat süreceğini bildirdi. Bu süre, tüm ana ve yan görevleri, seçimleri ve sonları, haritadaki her yeri, her diyaloğu ve her koleksiyon öğesini bulmayı içeriyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Light_2_Cikisindan_itibaren_En_az_5_Yil_Kadar_Desteklenecek-112588.htm

• Bazı kişiler şu anda Dying Light 2 oynuyor olarak gözüküyorlar! Muhtemelen bazı insanlara kodlar dağıtılmaya başlandı

• rainy00 kullanıcısına yanıt
    Co-op kupaları da vardır muhtemelen. Platin yapılır bu oyun. 👍

• Tam platinlik. 👍 Tek sıkıntı Forbiden West ile arasında çok kısa bir süre var.

• Co-op oynandığı zaman herkese veriyormu kupaları yoksa davet eden kişiye mi veriyor?

• PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Dying Light 2: Stay Human (PS5) 🟥 All Regions Size (Version 01.001.000) : 🟦 US : 32.500 GB ⬜ EU : 30.860 GB 🟪 Germany : 24.846 GB ⬛ #PS5 #DyingLight2”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1483077115260162049
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.