< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYING LİGHT 2|PS ANA KONU|TÜRKÇE|4 ŞUBAT 2022 (12. sayfa)

-
-
Oyun harran'da geçiyor hocam,hayali bir şehir yapmışlar fakat türkiyeden esinlenilen farklı şeyler çok fazla var oyunda,köprüler boğaz köprüsüne benziyordu,polis arabaları ve ambulanslarda 112 yzıyordu,baklava falan var oyunda ve türkçe isimlerde fazlasıyla mevcut,TR'den baya esinlenilmiş şeyler var yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun Şanlıurfa nın Harran ilçesinde geçiyor . Türkçe isimler yazılar o yüzden var
Bu arada ilk oyunun çıkacak olan 2. Oyunla ilgisi olmayacak diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 14 Ocak 2022; 18:35:29 >
İkinci oyunun fragmanında keşke Crane (ilk oyunun ana karakteri) de bunu görebilseydi diye bir cümle kuruyordu karakterin biri. İlk oyun çok sıkıcı olduğu için bırakmıştım bu yüzden karaktere ne oldu bir fikrim yok. İkinci oyun ise rpg öğeleri ve hikayeye önem vermeleri sebebiyle beni kendine çekti. Fragmanlar çok iyi duruyor, umarım oyun da öyle olur.
-
Hocam demek ki küçükte olsa ilk oyuna göndermeler var. Ben ilk oyunu bitirdim ama oyunla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 14 Ocak 2022; 18:46:49 >
Hocam ilk oyundaki karakterler 1980-1990 arası doğmuşlar. Oyun 2010'la 2030 arasında geçiyordu (Bizim ilk oyundaki karakter ortalama 20-30 yaşlarındaysa böyle bir varsayımda bulunabiliriz) İkinci oyundaki Aiden yani ana karakterin doğum tarihinin 2013 ile 2016 arasında olduğu söylenmiş. İki oyun arasında çok zaman farkı yok. Aiden belki ilk oyundan birisiyle bağlantılı olacaktır. Şu anlık Aiden'in "The City" isimli kasabaya kız kardeşini aramak için geldiği biliniyor. İlla ki hikayede daha farklı şeyler olacaktır.
Kısacası daha net tezahür edilen bir şey yok. En azından ben öyle biliyorum. Oyun yapımcıları oyunun hikayesini kurgularken kim bilir hangi noktalara değindiler, neleri ihzar ettiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 14 Ocak 2022; 19:17:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam yani net bir bağlantı yok diye anlıyorum
-
Öyle tahmin ediyoruz hocam :) Çıkışına çok az kaldı bakalım. Nasıl bir şey yapacaklar, umarım pek yakında öğrenmiş olacağız.
Çıkmadan önce Metacritic ortalamasının da tahminini yapalım isterseniz.
Ben 89 diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 14 Ocak 2022; 22:23:41 >
Konuyu senin vesilen ile favorilere aldım :)
Güzel bir şey bekliyorum, 86 diyorum ben, umudum yüksek :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun soluklu olacağı aşikar gibi. Yer yer şaşıracağımız yerler olacaktır. Mekanikleri, Silahlar konusunda ki craft olayı ne kadar özgür olacağını bakalım. Elbet Hikayesi ve işleyiş ile oyuncuları memnun edecektir.
Bende 87'lik bir oyun görüyorum bakalım tutacak mı. :)
-
Dying Light 2'nin en az 5 yıl boyunca oyun içi etkinliklerinin genişletileceği, geliştirileceği açıklandı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 14 Ocak 2022; 22:58:8 >
Hocam dün oynanış videosunda hızlı parkur kombinasyonları fikirlerimizin ve göruşsel yetilerimizin fazlasıyla mezcedileceğini gösteriyor. Heyecanlıyız
(Hocam yanlış ifadeye bastım, anlamışsınızdır :) Bu da olur gerçi. İyi oyun kovalama sezonu açıldı. Şubat dediler, en özel ifadeler belirmeye başlayabilir bence :) )
[hr]
Hocam bir iki haftaya başka birisi vesile olabilirdi. Sizi konunun içerisine çeken ben olmuş oldum. Dünkü videoda altı senedir oyunun üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Kendileri de çok heyecanlı. Bir ekip kendi oyununa olan heyecanını yüzüne katarak, açık açık gösterebiliyorsa korkulacak bir şeyler aranmamalı bence hocam. Polonyalı ekip çok yakın davrandı. Son bir kaç aydır süreçi iyi uyarlamalarla bizlere ulaştırdılar. Yakından takip eden herkes heyecanlıdır herhalde hocam
@Press a Key
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 14 Ocak 2022; 23:55:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ön yüklemeye ne zaman açılır acaba oyun?
Aynen bakalım dediğim gibi umudum ve beklentim yüksek, bizler için önemli olan oyunun kaliteli çıkması, umarım hepimizin severek oynayacağı güzel bir yapım çıkar, Türkçe alt yazı desteği de işin kaymağı olsun :)
Hocam ön yükleme 2 Şubat diye biliyorum.
Hocam 2 şubat diye biliyorum ben
teşekkürler hocam 👍🏻
İlk oyuna gelen genişleme paketi ana oyun kadar şahaneydi sırf bu yüzden deluxe paketini aldım ileride yine 15 saat sürecek geniş bir DLC çekecektir
Halen kaygılarım var bu oyun için nedense ama hadi 80 diyeyim ben de :)
85 olsun bizim olsun 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X